Dolandırıcılık İnanmayın![]()
cin malıdır buyuk ıhtımal eger gelırse bence kapıda ac bı bak dokunmatıgıne fılan özelliklerine filan hosuna gıderse al gıtmesse cın malı napıyım bunu de ptt kargo geri gönderiyo zaten niye bosuna 50 tl vercen
Tablet için 49 TL Kargosu için 150 TL ücret öder 199 TL ye tabletinizi kullanırsınız![]()
doğru kontrol edeceğim zaten piranha reedpad felansa geri göndermem 50 tl ye bulmuşum ama ilgilenmişler 1 gün sonra arayıp adresi felan almışlar birde açıyorum tablet japonca çıkıyormuş asdsAo tablet kesin maket vs'dir kardeş akıl mantık var bi düşün hele 49TL'ye tablet olur mu
![]()
bi daha bu vb oyunlara düşmeyin kardeşim, başınıza bela olurlar yüklü bir fatura vb duruma düşebilirsiniz
![]()
AS neyse sağolun ya kontrol etmek aklıma gelmedi 4 gün içinde gelcekmiş sağolun fikirler için 
bilmiyorumkigarip bi durum nerden aramışlar ki![]()
inşallah güzel birşeylerdir.birşeye bas felan demişler babamda basmış tablet yollıcaz demişler.bugünde aramışlar ben uyurken ben cevaplasaydım sorcaktım markasınıPtt parayi almadan icini actirmiyor kolay kolay
hiç bulaşma bence çok dikkatli ol.
50liraya tablet mi olur![]()

aradm hastane çıktı arkadaşlar teleskrtr bağlıyoruz dedi 1dk boyunca bağlamadı bende kapattm ozel hastane guvenılırmıdr?
- - - Eklendi - - -
Parayıverip kontrol ederim olmadı ıslık çalarm denizden adam çıkar
- - - Eklendi - - -
Kontrol edıpalacağm
- - - Eklendi - - -
Sadece kdv siymiş![]()
ee nolcak?