49 TL Tablet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
    Konu Sahibi
49 TL Tablet
Arkadaşlar babamı arayıp şu tuşa basın vs. demişler.Babamda basmış.49 TL'ye tablet kazandınız demiş.PTT ile yollıyacaklar.Acaba ne tür bir tablet olur?Sizce kalitelimidir?Piranha felandır belki.Başına gelen varmı?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:aha: o tablet kesin maket vs'dir kardeş akıl mantık var bi düşün hele 49TL'ye tablet olur mu :kıskıs: :kop2: bi daha bu vb oyunlara düşmeyin kardeşim, başınıza bela olurlar yüklü bir fatura vb duruma düşebilirsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: uNdeRqr0unD
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Tablet için 49 TL Kargosu için 150 TL ücret öder 199 TL ye tabletinizi kullanırsınız :D

• Beğen
Tepkiler: uNdeRqr0unD

Samet.25

cin malıdır buyuk ıhtımal eger gelırse bence kapıda ac bı bak dokunmatıgıne fılan özelliklerine filan hosuna gıderse al gıtmesse cın malı napıyım bunu de ptt kargo geri gönderiyo zaten niye bosuna 50 tl vercen

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Dolandırıcılık İnanmayın :ünlem:

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
    Konu Sahibi
Dolandırıcılık İnanmayın :ünlem:

cin malıdır buyuk ıhtımal eger gelırse bence kapıda ac bı bak dokunmatıgıne fılan özelliklerine filan hosuna gıderse al gıtmesse cın malı napıyım bunu de ptt kargo geri gönderiyo zaten niye bosuna 50 tl vercen

Tablet için 49 TL Kargosu için 150 TL ücret öder 199 TL ye tabletinizi kullanırsınız :D

:aha: o tablet kesin maket vs'dir kardeş akıl mantık var bi düşün hele 49TL'ye tablet olur mu :kıskıs: :kop2: bi daha bu vb oyunlara düşmeyin kardeşim, başınıza bela olurlar yüklü bir fatura vb duruma düşebilirsiniz :oke:
doğru kontrol edeceğim zaten piranha reedpad felansa geri göndermem 50 tl ye bulmuşum ama ilgilenmişler 1 gün sonra arayıp adresi felan almışlar birde açıyorum tablet japonca çıkıyormuş asdsA:DAS neyse sağolun ya kontrol etmek aklıma gelmedi 4 gün içinde gelcekmiş sağolun fikirler için :D

restmod

restmod

Üye
garip bi durum nerden aramışlar ki :D

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
    Konu Sahibi
garip bi durum nerden aramışlar ki :D
bilmiyorumki :D inşallah güzel birşeylerdir.birşeye bas felan demişler babamda basmış tablet yollıcaz demişler.bugünde aramışlar ben uyurken ben cevaplasaydım sorcaktım markasını

lordufuk

lordufuk

Üye
kesin birşey vardır bu işte :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bi forumda okumuştum radyoda e72 250 tl lik sıfır kazanmış. Yerel bir radyo. Evine kargo gelmiş. Kargoya demiş. Dur kontrol edeyim. Kurye yani. Demiş ki. Hemen gitmem. Lazım. Abbas yolcu deyip kaçmış. Cihaz çin. Mali. Nokia. Çıkmış.

Kerim.

Kerim.

Üye
50liraya tablet mi olur:zong:

ka_za

ka_za

Üye
Ptt parayi almadan icini actirmiyor kolay kolay

MrExpert

MrExpert

Üye
49tl mi :ehe:kop::kıskıs:

Heroata

Heroata

Üye
49 tl vay .d yanlz bi 5 dk kulan babamda vmax vpad excellence var kasio ve hep uygulama sonlandrldi dio .d. pencere animasyonu gecis hizini 0 yaptik 10 dklik pili 2 saate ckti

Scourge

Scourge

Üye
Kardesim bida böyle şeylere inanmayın ya size bi sened imzalatıp borca sürüklerler yada doğruysa 2 güne kalmaz bozulu haksızmıyım ?

enterneoll

enterneoll

Üye
hiç bulaşma bence çok dikkatli ol.

anisti

anisti

Üye
bencede bu olayda bir ali cengiz oyunu var

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
    Konu Sahibi
aradm hastane çıktı arkadaşlar teleskrtr bağlıyoruz dedi 1dk boyunca bağlamadı bende kapattm ozel hastane guvenılırmıdr?

- - - Eklendi - - -

Ptt parayi almadan icini actirmiyor kolay kolay

Parayıverip kontrol ederim olmadı ıslık çalarm denizden adam çıkar

- - - Eklendi - - -

hiç bulaşma bence çok dikkatli ol.

Kontrol edıpalacağm

- - - Eklendi - - -

50liraya tablet mi olur:zong:

Sadece kdv siymiş :D

Kerim.

Kerim.

Üye
aradm hastane çıktı arkadaşlar teleskrtr bağlıyoruz dedi 1dk boyunca bağlamadı bende kapattm ozel hastane guvenılırmıdr?

- - - Eklendi - - -

Parayıverip kontrol ederim olmadı ıslık çalarm denizden adam çıkar

- - - Eklendi - - -

Kontrol edıpalacağm

- - - Eklendi - - -

Sadece kdv siymiş :D
:muha:ee nolcak?:D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Piayasada en kötü tablet bile 150 tl den başlıyor yav :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt