450-650 TL Bandında...

Sponsorlu Bağlantılar

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
450-650 TL Bandında...
Merhaba arkadaşlar symbian döneminden tanıyanlar olabilir beni, 2012 yılında falan ağlatırdık symbian telefonları ah ulan ahh :D Neyse sınav muhabbetinden falan elleyemedik hiç. Çok şükür kazandık bi yer. Android telefon alacağım dediğim gibi. Fiyat bandı 450-650 tl. 650 tl'den yukarı fazla bi esneme payım olacağını zannetmiyorum. Anca 670 falan :( Bana önerebileceğiniz telefon nedir? Şimdiden teşekkür ederim fikirlerinize...

vegatablo

vegatablo

Üye
General mobile 4g alabilirsin o fiyata en iyisi o yada biraz daha cikabilirsen vodafone smart 6 alabilirsin orta segment telefonlardir

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
3-4 seçeneğe indirdim gibi. Sony E4G=550 TL. Samsung G361 Galaxy Core Prime=549 TL. HTC Desire 526G=600 TL.

General Mobile 4G pahalı geldi bana birazcık. Ama Discovery 2M'e param yetiyor. Önerir misiniz?

Ayrıca Huawei, Reeder, Venus, Lenovo, Casper gibi telefonla tanımadığımız ya da fazla tanımadığımız(reeder) markalar diyelim. Sizce bunlar sektörde ilerlemek istedikleri için yüksek performansı düşük fiyata veriyolar mı? Önerir misiniz?

kestal

kestal

Üye
Kardeş bende daha yeni Discovery 4g satın alan biri olarak son yazdığın seçeneklere göre şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca fiyat olarak tavsiyem Hızlıal.com da fiyat 680 Tl ilk defa üye olan herkese 25 tl indirim çeki veriliyor oldu 655 tl Nuvo kartıda buldun mu 50 lira daha düşür oldu 605 lira. Sana da mis gibi kullanmak kalır [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: kiraz.muhammed1