42S10 VEYA 46S10 Panasonic hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dr.elektro

dr.elektro

Üye
    Konu Sahibi
42S10 VEYA 46S10 Panasonic hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim?
Panasonic plazmada dünya devi bir marka bunu bilmeyen yok fakat bu iki cihaz arasında düşünecek olursak hangisi uygun olur sizce 3.5 - 4 mt mesafe bulunuyor hangisini alacağını insan şaşırıyor yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

voltonero

Üye
bu modelin 42" ekran modelinden 2-3 tane arkadaşıma aldırdım bende panasonıc kullanıcısıyım ve 3.5-4 metre için 42" daha ideal olsada plazma olmasından dolayı ekranı buyutmenizde erhangi bir sakınca yoktur. fiyat konusunda ist..bilde en iyi fiyatlar diyorum zaten şuan türkiyede başka bir firma panasonıc getirmiyor. büyük ekran isterseniz 46" olanını alın derim ama 42" te yeterli olabilir. ama kesinlikle alın derim çok memnun kalırsınız garanti :)

şimdiden hayırlı olsun...

tzt

Üye
PLAZMA DENİLİNCE İLK AKLA GELEN ATRIK PANASONIC..ŞUAN TÜRKİYEYE DE PANASONIC PLAZMAYI İST.BİLİŞİMDEN BAŞKA KİMSE GETİRMİYOR..PLAZMA DA BENIM TERCİHİM BÜYÜK EKRAN..BU NEDENLE 46'' ALIN DERİM BEN..BÜYÜK EKRANDA DAHA ZEVKLİ OLUYO SEYRETMESİ..İSTANBUL BİLİŞİMİN MECİDİYEKÖYDEKİ SHOWROOMLARINDAN GİDİP GÖREBİLİRSİNİZ..YİNE DE BEN BU İKİ ÜRÜNÜN LİNKİNE YARDIMCI OLSUN DİYE VERİYORUM..ŞİMDİDEN HAYIRlı olsun..

selfcontrol86

Üye
fiyat olarak cok uygun hareketli goruntulerde cok basarılı hd sd kart okuyucusu var g12panel kesınlıkle alınabılcek bir plazma

Hanguk.Mina

Üye
Film tutkunları için bence en ideali plazma heleki aksiyon sahnelerinde bu taraftan bakınca büyük ekran tercih edilmeli fikrimce.Ödüllerlede kendini kanıtlıyor ayrıca..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...