65vt20 panasonic 3d plazma tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gigabaytman

gigabaytman

Üye
    Konu Sahibi
65vt20 panasonic 3d plazma tv
Plazmanın geldiği son teknoloji adeta led tv ler ile kıyasıya rekabet içerisinde olan bu cihaz elektrik tüketimi konusunda bir hayli cimri ve görüntü canlılığı ve doğallığı konusunda rakip tanımıyor.Bu cihazda ayrıca 3 boyut teknolojidi konumlandırılmış ve 600 hz tarama görüntü akışkanlık hızını hakkını vererek gerçekleştiren ender cihazlerden bir tanesidir ki bilinmesi gereken bilgiyide paylaşmak istiyorum 3 boyut teknolojisinde hz çok önemlidir ki minumum gerçek 200 hz teknolojisi kullanılmalıdır.

Kod:
http://www.idealfiyatrehberi.com/U/En-Ucuz-Panasonic-TX-P65VT20E-PLAZMA-TV-Fiyatlari-120096.html

PHP:
http://www.idealfiyatrehberi.com/U/En-Ucuz-Panasonic-TX-P65VT20E-PLAZMA-TV-Fiyatlari-120096.html



VIERA HD VT20 Serisi benzersiz NeoPDP ve yüksek performanslı 3D işlemci teknolojisini birleştirerek eğlencenin yeni boyutunu evlerinize getiriyor. Aynı zamanda hem 2D Hollywood gişe filmlerinin hem de dinamik 3D dünyasının en fantastik görüntü ve seslerinin keyfini yaşatıyor. Muhteşem görüntü kalitesiyle tanınan ve bu alanda kazandığı ödüllerle Avrupa’nın her yanında büyük yankı uyandıran VT20, nefes kesici 3D görüntüler için gereken tüm modern teknolojilerle donanmış olarak geliyor.



EISA Panasonic VIERA P50VT20’yi Avrupa’da yılın 3D Plazma televizyonu seçerek Panasonic’in bu alandaki başarılarını bir kez daha ödüllendirmiş oldu.

Panasonic VIERA P50VT20 ihtiyacınız olan her özelliğe sahip. Ödüllü plazma sinema kalitesindeki 3D deneyimini doğal renkler ve muhteşem görüntülerle oturma odanıza getiriyor. Bu yöndeki başarısını da karanlık alanları gerçek koyu siyah tonlarla doldurarak sağlıyor. Ödül jürisi VIERA P50VT20E’yi şöyle tanımlıyor: “THX modunda renkler en gerçekçi tonlarıyla sunuluyor. Toplamda 8 adet görüntü modu ve ayarlama esnekliği ile de görüntü ve keskinlik tamamen sizin kontrolünüzde. Yeni ve daha hızlı plazma paneli ile 3D filmler Blu-ray oynatıcıdan müthiş bir kalitede izlenebiliyor. Hızlı hareketler etkileyici bir biçimde canlandırılıyor. Güç tüketimi ise diğer plazmalardan çok daha fazla verimli.”



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt