50vt20 panasonic 3d plazma tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gigabaytman

gigabaytman

Üye
    Konu Sahibi
50vt20 panasonic 3d plazma tv




TASARIM :
Tüm Panasonic ürünleri gibi, TX-P50VT20 açıkça tarz. Çoğu oda ortamlarda, bu 3D HDTV neredeyse hiç piyasadaki diğer parlak siyah ekran için farklı görünüyor. Ancak, daha güçlü ışık altında, bu şasi aslında bir ince kahverengi bir renk olduğu ortaya çıkıyor. Panasonic TX-P50VT20 ve yeterli bir pratik kullanım için ince bir yuvarlak, parlak siyah standı ile paketlenmiş geliyor.
belirtildiği gibi, Panasonic TX-P50VT20 3D HD TV etkin çekim gözlük (parça numarası TY-EW3D10) iki set ile birlikte gelir. Birçok 3D donanımlı sinemalar sinemaseverlerin onlarla ev alalım ki bu çok “ıskarta” pasif gözlük farklı olduğuna dikkat etmek önemlidir. Başlangıç için, onlar £ 100 çifti başına yaklaşık maliyet, bu yüzden Panasonic TX-P50VT20B iki çift geldiğini görmek çok sevindik. tüm aile birlikte izlemek istiyorsa aşağı tarafında, bu TV maliyetine eklemek yok. Ilginci, Panasonic ABD ve Panasonic Japonya sadece Avrupa’da value-for-para açısından bu ferahlatıcı bir değişiklik yaparak, 3D gözlük bir çift ile onların eş değer gemi.
ekran çift normal hızda yenileyebilirsiniz olduğunu 3D TV bu tür için sadece temel bir gereklilik, gözlük çok yapmakla: Teorik olarak, aktif 3D gözlük üreticileri ekran kendisine yapılan az değişiklikler ile 3D teslim edebilecekleri anlamına (Panasonic sadece daha sonra netleştirmek olacak yenileme hızı upping ötesinde TV tarafında daha fazla iyileştirmeler yapılmış olmasına rağmen) çalışır. Panasonic, kendi koruyucu plastik kasa ile bu yüksek teknoloji tonları her paket ve onlar gibi rahat mümkün izleyicinin karşısında oturmak emin olmak için iki “burun-band” parçaları ile sağlamaktadır.
3D gözlük menteşeler birinin yanında bulunan küçük bir pil (tanıdık CR2032 tipi) güç çizin. Panasonic bittiği zaman pil değiştirme amaçlı küçük bir tornavida malzemeleri. pil ne kadar süre bu erken aşamada, ama hiç bir fikrim yok / kapama düğmesi ve ayrıca otomatik olarak Panasonic TX-P50VT20 doğrultusunda görüş (ya da kaybolduğunda kapatmak On gözlük küçük bir donatılmıştır zaman TV) 2B moduna geri döner.



Bağlantıları
Panasonic’in ilk 3 boyutlu televizyon, TX-P50VT20, hemen hemen her ihtiyacını karşılamak için yeterli bağlantıları bulunuyor. 4 HDMI girişi (TV tarafında biri) hem de karasal ve uydu alıcıları için girdiler, bir Ethernet girişi, SD kart girişi eski analog AV arayüzler (Bileşen, SCART için ders sağlanması, ve, var ve Kompozit video). Sadece 3D olarak eski VHS ev videoları izlemek için beklemeyin …
50vt20 Bir kablosuz USB adaptör ile Panasonic demetleri TX-P50VT20B, bu yüzden çoğu insan (yani, hiç onlar ağ fonksiyonlarına umurumda varsayarak) kablolama en aza indirmek için bir fırsat olduğunu, Ethernet portu yerine bu kullanmayı tercih edecektir düşünün. Her durumda, bir kez bağlı, erişim sıra DNLA uyumlu ev ağ cihazlarına olarak VIERA CAST online portal verilir.
Operasyon
50vt20, 3D teknolojisi yer almasına karşın, Panasonic 2010 serisi geri kalanına göre Panasonic TX-P50VT20 menüleri hiçbir büyük değişiklikler vardır. Menüler aynı tanıdık mavi ve sarı, ve 2010 görüntüler mevcut şirketin üst ucunda görünen resmi bütün kontrolleri.
2D Modu Greyscale
50vt20 marka kullanım yaklaşık 100 saat clocking sonra yeni Panasonic TX-P50VT20 plazma TV ve biz [THX] resim modunda temel resim ayarları doğrulanmadı onu dengelemek izin sınayın kalıplarını kullanarak ölçümler bir dizi koştu. Bir Plazma ekran ömrünün ilk safhalarında Greyscale özellikleri vardiya olarak önce performans kalibrasyon, “molası” vermek önemlidir.



50VT20 Serisi, bol ödüllü 3D televizyon
VIERA HD VT20 Serisi benzersiz NeoPDP ve yüksek performanslı 3D işlemci teknolojisini birleştirerek eğlencenin yeni boyutunu evlerinize getiriyor. Aynı zamanda hem 2D Hollywood gişe filmlerinin hem de dinamik 3D dünyasının en fantastik görüntü ve seslerinin keyfini yaşatıyor. Muhteşem görüntü kalitesiyle tanınan ve bu alanda kazandığı ödüllerle Avrupa’nın her yanında büyük yankı uyandıran VT20, nefes kesici 3D görüntüler için gereken tüm modern teknolojilerle donanmış olarak geliyor.
EISA AVRUPA’DA YILIN (2010-2011) 3D PLAZMA TELEVİZYONU ÖDÜLÜ: Panasonic P50VT20E
EISA Panasonic VIERA P50VT20’yi Avrupa’da yılın 3D Plazma televizyonu seçerek Panasonic’in bu alandaki başarılarını bir kez daha ödüllendirmiş oldu.
Panasonic VIERA P50VT20 ihtiyacınız olan her özelliğe sahip. Ödüllü plazma sinema kalitesindeki 3D deneyimini doğal renkler ve muhteşem görüntülerle oturma odanıza getiriyor. Bu yöndeki başarısını da karanlık alanları gerçek koyu siyah tonlarla doldurarak sağlıyor. Ödül jürisi VIERA P50VT20E’yi şöyle tanımlıyor: “THX modunda renkler en gerçekçi tonlarıyla sunuluyor. Toplamda 8 adet görüntü modu ve ayarlama esnekliği ile de görüntü ve keskinlik tamamen sizin kontrolünüzde. Yeni ve daha hızlı plazma paneli ile 3D filmler Blu-ray oynatıcıdan müthiş bir kalitede izlenebiliyor. Hızlı hareketler etkileyici bir biçimde canlandırılıyor. Güç tüketimi ise diğer plazmalardan çok daha fazla verimli.”
EISA Ödülü’nü kazanan ürünler 18 Avrupa ülkesinin önde gelen fotoğraf, video, ses, ev sineması ve mobil elektronik dergilerininin oluşturduğu platformlar tarafından yıllık olarak belirleniyor. EISA Ödülleri her yıl en gelişmiş teknolojileri, en çok arzu edilen özellikleri, en tatmin edici ergonomik tasarımı ve tabi ki en değerli nitelikleri bünyesinde toplayan ürünleri ödüllendiriyor. Özetle EISA, geniş çaptaki tüketicilerin aradığı yüksek kalite ve yaratıcılık gibi özellikleri tanımlıyor, değerlendiriyor ve ödüllendiriyor.
“50VT20 3D oynatma avantajıyla öne çıkan muazzam bir 2D TV. Sahip olduğu süper netlikte görüntüler, muhteşem dinamizm ve sunduğu 3D deneyimi birçok AV meraklısının kalbini çalmaya yeter de artar”
Hem 2D hem de 3D için sıra dışı bir deneyim :
Ev Sineması Plazma TV Kategorisi Panasonic VIERA P50VT20: “Panasonic P50VT20 büyüleyici 3D dünyasını oturma odanıza getirmek için en uygun donanıma sahiptir. Active Glass Shutter tekniği sayesinde hem yüksek performanslı hem de ikna edici 1080p HD kalitesini sunuyor. Normal 2D izleme olanağı da sunan P50VT20 Intelligent Frame Creation Pro teknolojisi ve sıra dışı siyah renk algısıyla sinema kalitesine sadık renk tonları sunuyor. Hem 2D hem de 3D için sıra dışı bir deneyim.
Panasonic 50VT20 ’in en iyi ürünlerinden biri olarak gösterilmektedir.

Kod:
http://www.akillifiyat.com/Product/plazma_tv/panasonic/en-ucuz-tx-p50vt20e-fiyati/3-15-120097

PHP:
http://www.akillifiyat.com/Product/plazma_tv/panasonic/en-ucuz-tx-p50vt20e-fiyati/3-15-120097

 


voltonero

Üye
dünyanın şuan da en iyi plazma tv si eisa ödülünü de alan bu model 3D, 5 milyon kontrastı,viera cast, usb pvr, dahili uydu alıcısı ile en iyisini almak isteyenler için en doğru tercih olabilir.
 

DUNGA11

Üye
TX-P50VT20E PANASONIC PLAZMA TV, 50'' (127 cm) Ekran Genişliği, 1.500 cd/m2 Parlaklık,1920x1080 Çözünürlük, Kontrast,5.000.000:1 Dinamik Kontrast..
 
gigabaytman

gigabaytman

Üye
    Konu Sahibi
panasonicte bu modelini mağazada inceleme fırsatım oldu ve gerçekten renklerdeki doğal tonlar ve gerçekçiliğe hayran kaldım, 3 boyut teknolojisinide birebir inceleme fırsatım oldu bence en iyisi zaten 600 hz taramasıda görüntüdeki hareketliliği ve akışkanklığı en üst düzeyde tutuyor, bence alınması gereken en iyilerinden bir tanesi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt