41 megapiksel Nokia Pureview herkesi şaşırtıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franzliszt

franzliszt

Üye
Bu arada dolby gömülü 1080p videoları açamadığını iddia eden şahsiyetler gsmarena incelemesini okusun. ;)
bunu idda edenlermi varmış :) dts de açıyormuuymuş iphone4s serisi gibi :) açarsa videoya çekersiniz açamazsa ben çeker koyar gösteririm biiyorsunuz dolbynin bir üst kademesi dts şuan blurayler kullanıyor :)

avcitalip

avcitalip

Üye
bunu idda edenlermi varmış :) dts de açıyormuuymuş iphone4s serisi gibi :) açarsa videoya çekersiniz açamazsa ben çeker koyar gösteririm biiyorsunuz dolbynin bir üst kademesi dts şuan blurayler kullanıyor :)

fırtına öncesi sessizlik(h)

• Beğen
Tepkiler: klongs

sataer

Üye
kamera bızde ıkıncı planda gıbıme gelıyor oyuzden sırf kamera ıcın alınmaz bu cıhaz dıyorum

ama sen ben gibi bu işten anlamayanlar aa baak 41mp kamera der alır.. Farklı ve ayrıcalıklı olan herşey sükse yapar ;)

hakanxxx

Üye
bu nokia symbiandan vazgecip androide gecse eskisi gibi cok satar 1 numara olurdu samsung 1 numara oldu

Mayk29

Mayk29

Üye
N8 de hemen hemen yakın performans sergiliyor yabana atmamak lazım n8 i

lolaman

lolaman

Üye
Gelse de ben alamam o kesin :D

pRime.

pRime.

Üye

bak bakalım dolby, dts gömülü videoları açıyor diyor gsmarena, gerçek dolby zaten var, yetmedi dolby olmayan video'ya dolby ekleme desteği var. ;)

öyle ecplayerlarla, jailbreaklerle, ekstra aksesuarlarla uğraştırmıyor, direk dolby sertifikalı alet. ;)

franzliszt

franzliszt

Üye

bak bakalım dolby, dts gömülü videoları açıyor diyor gsmarena, gerçek dolby zaten var, yetmedi dolby olmayan video'ya dolby ekleme desteği var. ;)

öyle ecplayerlarla, jailbreaklerle, ekstra aksesuarlarla uğraştırmıyor, direk dolby sertifikalı alet. ;)
yalancının mumu yatsıya kadar sözünün eş anlamlısıyla karşı karşıya kalmış birisine yazarken benden dts formatını oynattığını idda ettiğin o paragrafı gösterebilirmisin yada cihazı alınca oynatabilirmi(sana denettircem bizzat tabi o cihaza 700 dolar sayarsan ) eğer oynatamazsan yalancı damgasını koyarım ama ona göre :)

biz neye bakıyoruz haticeye değil neticeye :)

apple dolby oynatıyormu cevap:evet ,

peki dts oynatıyormu cevap ;evet ,

peki dts i nokia 808 açıyormu cevap ;hayır

6gb lık 1080p video atıp izleyebiliyormusun cevap ;hayır ,,

peki mkv yi 4gb a bölüp attın diyelim izlediğin filmden zev alabiliyormusun cevap ; hayır çünkü nokia 4 inçce 5800daki çözünürlüğü koymuş 184 ppi ile 3 sene öncesinin iphone3gs i ile aynı ppi oranında sizce mantıklımı :) ben jailbreakle herşeyi yapabiliyorum çünkü ses kartı cirrus logic , işlemcisi cortex9 platformu,gpu su çift kanallı sgx543m2 ve core başına 200mhz basıyor yani 2core sen hesapla sonra iphone nasıl o oyunu açıyor kasmadan , ay iphonea oyun geldi bize gelemiyor ama senin cihaz jailbreakli hiç adil değil anca bu yöntemle yaparsın deme sakın :))

- - - Eklendi - - -

bu arada ne güzel aksesuar geliyor bize kötümü :) keşke nokia yada gelse ama bu işler konuşmakla olmuyor firma icraat yapacak :)

pRime.

pRime.

Üye
yalancının mumu yatsıya kadar sözünün eş anlamlısıyla karşı karşıya kalmış birisine yazarken benden dts formatını oynattığını idda ettiğin o paragrafı gösterebilirmisin yada cihazı alınca oynatabilirmi(sana denettircem bizzat tabi o cihaza 700 dolar sayarsan ) eğer oynatamazsan yalancı damgasını koyarım ama ona göre :)

biz neye bakıyoruz haticeye değil neticeye :)

apple dolby oynatıyormu cevap:evet ,

peki dts oynatıyormu cevap ;evet ,

peki dts i nokia 808 açıyormu cevap ;hayır

6gb lık 1080p video atıp izleyebiliyormusun cevap ;hayır ,,

peki mkv yi 4gb a bölüp attın diyelim izlediğin filmden zev alabiliyormusun cevap ; hayır çünkü nokia 4 inçce 5800daki çözünürlüğü koymuş 184 ppi ile 3 sene öncesinin iphone3gs i ile aynı ppi oranında sizce mantıklımı :) ben jailbreakle herşeyi yapabiliyorum çünkü ses kartı cirrus logic , işlemcisi cortex9 platformu,gpu su çift kanallı sgx543m2 ve core başına 200mhz basıyor yani 2core sen hesapla sonra iphone nasıl o oyunu açıyor kasmadan , ay iphonea oyun geldi bize gelemiyor ama senin cihaz jailbreakli hiç adil değil anca bu yöntemle yaparsın deme sakın :))

- - - Eklendi - - -

bu arada ne güzel aksesuar geliyor bize kötümü :) keşke nokia yada gelse ama bu işler konuşmakla olmuyor firma icraat yapacak :)

Ben oyle isem sen saçmalamanin eş anlamlisisin kusura bakma.

The Nokia 808 PureView handled practically every video file we tried - DivX, XviD, AVI, MKV, MP4 - there's nothing the phone is afraid of. Even 1080p videos played smoothly. Videos with AC3 or DTS sound worked too, even if they trip up most other smartphones

Hala ayni zirvalari okumaktan sıkıldım. bu cihaz
Dts oynatiyor mu? Evet
Ekran cozunurlugu umrumda mi? Hayir
Ekran teknolojisi cbd amoled mi? Evet
Peki amoled ips lcd'den iyi mi? Kesinlikle
O cihazda 1080p video atip hafizayi bosuna mesgul etmek ister miyim? Hayir
720p ustune gerek var mi? Hayir
Ses kartin cirrus logic mi? Dolby headphone. ;)
Bu cihazi alacak adam yazilimina bakacak mi? Hayir
Oyununa bakacak mi? Hayir
Envai cesit usb aygiti takip kullanacak mi? Evet
Hdmidan cam gibi netlikte videolari ve fotolari gosterecek mi? Evet
Hdmi kablosu yokken dlna uzerinden bunlari yapacak mi? Evet
Bunlar ve daha fazlasi icin aparata gerek duyacak mi? Hayir
Bunlari senin cihazin kendi basina yapabiliyor mu? Hayir
Sirf bi telefon icin ozel tripod dahil diger Aksesuarlar var mi? Var

Sen burada cihazini istedigin kadar yaristr multimedya basarisi asla bir 808 olamayacak. İphone'u yazilim olarak cok begeniyorum ancak bu her alanda bir numara oldugunu gostermez. Bilmek var sallamak var hakan destekli salla canimi ye. :)

franzliszt

franzliszt

Üye

Ben oyle isem sen saçmalamanin eş anlamlisisin kusura bakma.

The Nokia 808 PureView handled practically every video file we tried - DivX, XviD, AVI, MKV, MP4 - there's nothing the phone is afraid of. Even 1080p videos played smoothly. Videos with AC3 or DTS sound worked too, even if they trip up most other smartphones

Hala ayni zirvalari okumaktan sıkıldım. bu cihaz
Dts oynatiyor mu? Evet
Ekran cozunurlugu umrumda mi? Hayir
Ekran teknolojisi cbd amoled mi? Evet
Peki amoled ips lcd'den iyi mi? Kesinlikle
O cihazda 1080p video atip hafizayi bosuna mesgul etmek ister miyim? Hayir
720p ustune gerek var mi? Hayir
Ses kartin cirrus logic mi? Dolby headphone. ;)
Bu cihazi alacak adam yazilimina bakacak mi? Hayir
Oyununa bakacak mi? Hayir
Envai cesit usb aygiti takip kullanacak mi? Evet
Hdmidan cam gibi netlikte videolari ve fotolari gosterecek mi? Evet
Hdmi kablosu yokken dlna uzerinden bunlari yapacak mi? Evet
Bunlar ve daha fazlasi icin aparata gerek duyacak mi? Hayir
Bunlari senin cihazin kendi basina yapabiliyor mu? Hayir
Sirf bi telefon icin ozel tripod dahil diger Aksesuarlar var mi? Var

Sen burada cihazini istedigin kadar yaristr multimedya basarisi asla bir 808 olamayacak. İphone'u yazilim olarak cok begeniyorum ancak bu her alanda bir numara oldugunu gostermez. Bilmek var sallamak var hakan destekli salla canimi ye. :)
dur dur bekliyorum ben :) sen icihazını al sana ben sana denettirip kendi kendinin görmesini sağlıcam :)

neymiş 1080p üstü gereksizmiş erkek gibi söylesene 4gb üstü oldumu cihazım hd mkv leri ne alıyor nede 5gb üstü herhangi bir videoyu oynatamıyor çünkü sistemi fat :)

arkadaşım dolby bir format cirrus logic bir donanım git araştır nokianın içinde hangi ses çipi mevcut , dolby sesformatıdır donanım değildir :) cirrus donanımı dolby aac gibi sesleri işler kalite burda ortaya çıkıyor bak mesela samsung galaxys2 dede yamaha ses çipi var oda çok başarılı

bu cihazı alacak adam yazılımına bakmıyor yazmışsın neden ? yazılımı vasatın altında olduğundanmı ? bence 700 dolar vereceksen yazılımınada bakacaksın adam gibimarketi interneti olacak cihazın.

niye oyunlara bakmıyormuş bu cihazı alan , , ben cevap verim çünkü oyun yokki gelmeyecekde çünkü ölen bir işletim sistemi.

ha iphoneda hdmi yok dimi çok pardon ninem atıp mostwanted oynuyor hd tvlerde :) dlna da yok bilgisayar kontrolüde yok , air displayde yok iphone4s de

sen geç bunları sen bana şunu söyle 700 dolar (türkiye fiyatı dahada pahalı olacak) veripde 184ppi ekranda (5800 ın ekran çözünürlüğüyle) symbian sistemle , olmayan marketinle , tek çekirdek işlemcinle sen piyasadaki cihazlara kafa tutabilecekmisin , şuan tüm üst segment rakipler zaten çok iyi kalitede 1080p çekiyor , tek tutunduğun nokta 41 megapixel bu çok saçma değilmi sence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt