Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yakında oda olucak pcdeler pek kullanılmayacak telefonlar dan artık takılacaz
pRime.
Üye
Bu arada dolby gömülü 1080p videoları açamadığını iddia eden şahsiyetler gsmarena incelemesini okusun.
Cihanî Sultan
Üye
Gerçekten çok başarılı.
Nokiafanboy
Üye
Bana göre şu an için en iyi multimedya telefonu. Lütfen kimse bilmem ekran çözünürlüğü düşükmüş bilmem neymiş demesin. Bu benim fikrim. Ekran da düşük çözünürlüğe rağmen gayet başarılı. Çok parlak renklere sahip ekranı var.
kamera olarak cok ıyı ama ozellık olarak ıhtıyacları karsılamaz kamera merakı olanlar ıcın hazırlanmıs cıhaz bukadar paraya dıgıtal camera alırım hemde daha ucuz beklentılerı kemara dahılınde karsılamaz ulke olarak kamera duskunu degılız bence donanım oyun muzık program ve market cesıt pesındeyızkı ben sahsen oleyım : ))))
kamera olarak cok ıyı ama ozellık olarak ıhtıyacları karsılamaz kamera merakı olanlar ıcın hazırlanmıs cıhaz bukadar paraya dıgıtal camera alırım hemde daha ucuz beklentılerı kemara dahılınde karsılamaz ulke olarak kamera duskunu degılız bence donanım oyun muzık program ve market cesıt pesındeyızkı ben sahsen oleyım : ))))