41 megapiksel Nokia Pureview herkesi şaşırtıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
bence nokia telefon üretmeyi bırakıp fotoğraf makinesi üretmeye başlasın,bu ne ya fotoğraf makineleri böyle çekmiyor sadece yuh diyorum...

aynen belki tekrar pazar payını arttırabilir

SilentOne

SilentOne

Üye
yakında oda olucak pcdeler pek kullanılmayacak telefonlar dan artık takılacaz

pRime.

pRime.

Üye
Bu arada dolby gömülü 1080p videoları açamadığını iddia eden şahsiyetler gsmarena incelemesini okusun. ;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Gerçekten çok başarılı.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Bana göre şu an için en iyi multimedya telefonu. Lütfen kimse bilmem ekran çözünürlüğü düşükmüş bilmem neymiş demesin. Bu benim fikrim. Ekran da düşük çözünürlüğe rağmen gayet başarılı. Çok parlak renklere sahip ekranı var.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Cihanî Sultan
ZaZuM

ZaZuM

Üye
41 mp lik kameraya sahip bırakında çeksin ya

tempestshine

tempestshine

Üye
Yakın çekim bile mükkemmel.Bizim kameralar bunun yanında bit gibi kalacak :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Bana da bana da :)

canaytekin

canaytekin

Üye
kamera ıyı ama keske en az cıft cekırdeklı ıslemcı koysalarmıs o zmn manyak olurmus

u_cosar

u_cosar

Üye
resimlere bak be :aha:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
kamera olarak cok ıyı ama ozellık olarak ıhtıyacları karsılamaz kamera merakı olanlar ıcın hazırlanmıs cıhaz bukadar paraya dıgıtal camera alırım hemde daha ucuz beklentılerı kemara dahılınde karsılamaz ulke olarak kamera duskunu degılız bence donanım oyun muzık program ve market cesıt pesındeyızkı ben sahsen oleyım : ))))

sataer

Üye
kamera olarak cok ıyı ama ozellık olarak ıhtıyacları karsılamaz kamera merakı olanlar ıcın hazırlanmıs cıhaz bukadar paraya dıgıtal camera alırım hemde daha ucuz beklentılerı kemara dahılınde karsılamaz ulke olarak kamera duskunu degılız bence donanım oyun muzık program ve market cesıt pesındeyızkı ben sahsen oleyım : ))))

ülke olarak mı? Kaç kişi saydıklarından anlıyor acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt