Telefon Tavsiyesi 400tl-600tl android li telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
400tl-600tl android li telefon tavsiyesi
arkadaşlar n97 bozuldu karşıya ses gitmiyor garantisi var onu satıp + ipod touch 2g yi satıp adam gibi bir telefon önerirmisiniz? ekran çözünürlü en az 320x480
samsung ace buldum 600tl ye alıyım mı?

WarMaster666

WarMaster666

Üye
marka takıntım yok diyorsan huawei ideos x5'e bakabilirsin, o fiyata alabileceğin en iyi telefon

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
baranselona

baranselona

Üye
ideos x5 oneririm

• Beğen
61semih

61semih

Üye
ace iyi tercih olur veyahut gio neredeyse aynılar zaten bunlara alternatıf arkadaslarında dedıgı gıbı x5 bu 3ünden1ini al bencee

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
ace iyi tercih olur veyahut gio neredeyse aynılar zaten bunlara alternatıf arkadaslarında dedıgı gıbı x5 bu 3ünden1ini al bencee
gio ve ace arasında kaldım. gio 450tl ace 600tl ve ace nin ekranı 2inc daha büyük ama 150tl daha fazla verip aynı özellikteki cihazı almaya değmez

61semih

61semih

Üye
gio ve ace arasında kaldım. gio 450tl ace 600tl ve ace nin ekranı 2inc daha büyük ama 150tl daha fazla verip aynı özellikteki cihazı almaya değmez
2 inç değil arkadasım gio 3,2 ace 3,5 aradakı fark 0,3inç işlemcısı ekran cozunurlugu gpu felan aynı kamerada farkı var bırde ekranı gorılla glass sanırım 150tl fark bence etmez ama sence edebılır tabıkı ben gio yu tercıh ettıgıme pişman değilim

nalcam22

nalcam22

Üye
idoes x5 hem gpu su acedende iyi acede andero 200 gpu var x5 te andero 205 gpu var

baranselona

baranselona

Üye
memnunmusunuz cihazdan ?

tabi hocam memnun olunmazmı ya 40-50 tane oyun program var şu an hepside hakiki yer kaplayan kaliteli programlar...skype-dolphinHD-modern combat2 HD-rthunder-sound hound-tomcat2-reckless racing.. bunlar ve bunlar gibi kaliteliler yüklü telefon bi 100 tane daha çok rahat alır daha temayı falan saymıyorum ...alıpta memnun olmayanlar çok az... alan herkes memnun bu fiyata bundan iyisi yok şuan için kocaman ekran-yüksek çözünürlük. 5mp kamera-HD video-800mhz işlemci adreno205 GPU- wireless modem olarak kullanma-wifi-3.5g-gps vb... hepsi 569 lira... kvk garantiside var...

futbol123

futbol123

Üye
2 inç değil arkadasım gio 3,2 ace 3,5 aradakı fark 0,3inç işlemcısı ekran cozunurlugu gpu felan aynı kamerada farkı var bırde ekranı gorılla glass sanırım 150tl fark bence etmez ama sence edebılır tabıkı ben gio yu tercıh ettıgıme pişman değilim
pardon yanlış yazmışım cepteyim suan kamera önemli değil benim için işlemci hızlı olsun yeter oyun ve uygulama konusunda sıkıntı olmasın tamam kararımı verdim gio alıcam teşekkürler
idoes x5 hem gpu su acedende iyi acede andero 200 gpu var x5 te andero 205 gpu var
yok gio almaya karar verdim yardım edenlere teşekkürler

baranselona

baranselona

Üye
ha bide - leri var şarzı az gidiyor (1-2 gün) bide bazen karşıdakilere ses bulanık gidiyor ama arada sırada olan bişey sadece sesin kalitesiz gidiyor

----------Eklendi @ 21:53:15 ---------- Yazıldı @ 21:52:14 ----------

gioda karar kılmışsın hayırlısı kardeşm...

futbol123

futbol123

Üye
ha bide - leri var şarzı az gidiyor (1-2 gün) bide bazen karşıdakilere ses bulanık gidiyor ama arada sırada olan bişey sadece sesin kalitesiz gidiyor

----------Eklendi @ 21:53:15 ---------- Yazıldı @ 21:52:14 ----------

gioda karar kılmışsın hayırlısı kardeşm...
gio nun mu sesi bulanık gidiyor?

kpln04

kpln04

Üye
Bende gio ya da ace almayı dùşünüyordum ama x5 gerçekten harika 3 haftadır araştırma yapıyorum ve x5te kararlıyım bence erken karar verme

technoshark

technoshark

Üye
marka takıntım yok diyorsan huawei ideos x5'e bakabilirsin, o fiyata alabileceğin en iyi telefon
;)
kesınlıkle, geçen videosunu izledim sadece ciddi anlamda etkilendiğim bir telefon, inceleme imkanında varsa alabileceğin güzel zarif bir telefon

__xXx__

__xXx__

Üye
ideos x5 i öneren çok var geçenlerde telefonum için ekran jelatini aldığım bi tim bayisine x5 in ne kadar çok satıldığını sorum çok fazla satılmadığını ancak bu aralar o telefonu soranın çok olduğunu söyledi bi de bu aralar neden bu kadar çok sorulduğu hakkında fikrin var mı diye sordu anlayacağın x5 bu aralar dikkatleri üzerine çekmiş durumda elime aldım biraz kullandım ekranı milyarlarca lira eden teller gibi değil kimse abartmasın aynı zamanda elime htc de vardı htcnin ekranı daha kaliteliydi telefonun hızı tatmin edici sadece flash playerden ötürü tarayıcı bazen tökezliyor ama flash ı otomatik olarak mı ayarlayıncaydı tam hatırlamıyorum bi ayarı var onu yapınca gayet tatmin edici hale geliyor oyun performansını deneyemedim ama hd oyunları gerçekten de rahat derecede oynayabilirsin ama bana sorarsan para verirmisin diye vermem benim marka takıntım var çin mallarına güvenmiyorum her ne kadar arkasında türkcell olsada

reuges

reuges

Üye
Sony Ericsson x10 veya x10 mini al derim..

futbol123

futbol123

Üye
onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos x5 almanı öneririm arkadaşım kesinlikle ace ve gio dan üstün.

----------Eklendi @ 02:06:38 ---------- Yazıldı @ 02:05:40 ----------

ideos x5 i öneren çok var geçenlerde telefonum için ekran jelatini aldığım bi tim bayisine x5 in ne kadar çok satıldığını sorum çok fazla satılmadığını ancak bu aralar o telefonu soranın çok olduğunu söyledi bi de bu aralar neden bu kadar çok sorulduğu hakkında fikrin var mı diye sordu anlayacağın x5 bu aralar dikkatleri üzerine çekmiş durumda elime aldım biraz kullandım ekranı milyarlarca lira eden teller gibi değil kimse abartmasın aynı zamanda elime htc de vardı htcnin ekranı daha kaliteliydi telefonun hızı tatmin edici sadece flash playerden ötürü tarayıcı bazen tökezliyor ama flash ı otomatik olarak mı ayarlayıncaydı tam hatırlamıyorum bi ayarı var onu yapınca gayet tatmin edici hale geliyor oyun performansını deneyemedim ama hd oyunları gerçekten de rahat derecede oynayabilirsin ama bana sorarsan para verirmisin diye vermem benim marka takıntım var çin mallarına güvenmiyorum her ne kadar arkasında türkcell olsada

Kullandığın HTC nin ekranı amoled dir veya farklı bi teknolojidir ondan abartan kimse yok.Ekran çözünürlüğü gio ve aceye göre kat kat iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt