güzel telefona benziyor ama hiç duyulmamış bir markamarka takıntım yok diyorsan huawei ideos x5'e bakabilirsin, o fiyata alabileceğin en iyi telefon

memnunmusunuz cihazdan ?ideos x5 oneririm
gio ve ace arasında kaldım. gio 450tl ace 600tl ve ace nin ekranı 2inc daha büyük ama 150tl daha fazla verip aynı özellikteki cihazı almaya değmezace iyi tercih olur veyahut gio neredeyse aynılar zaten bunlara alternatıf arkadaslarında dedıgı gıbı x5 bu 3ünden1ini al bencee
2 inç değil arkadasım gio 3,2 ace 3,5 aradakı fark 0,3inç işlemcısı ekran cozunurlugu gpu felan aynı kamerada farkı var bırde ekranı gorılla glass sanırım 150tl fark bence etmez ama sence edebılır tabıkı ben gio yu tercıh ettıgıme pişman değilimgio ve ace arasında kaldım. gio 450tl ace 600tl ve ace nin ekranı 2inc daha büyük ama 150tl daha fazla verip aynı özellikteki cihazı almaya değmez
memnunmusunuz cihazdan ?
pardon yanlış yazmışım cepteyim suan kamera önemli değil benim için işlemci hızlı olsun yeter oyun ve uygulama konusunda sıkıntı olmasın tamam kararımı verdim gio alıcam teşekkürler2 inç değil arkadasım gio 3,2 ace 3,5 aradakı fark 0,3inç işlemcısı ekran cozunurlugu gpu felan aynı kamerada farkı var bırde ekranı gorılla glass sanırım 150tl fark bence etmez ama sence edebılır tabıkı ben gio yu tercıh ettıgıme pişman değilim
yok gio almaya karar verdim yardım edenlere teşekkürleridoes x5 hem gpu su acedende iyi acede andero 200 gpu var x5 te andero 205 gpu var
gio nun mu sesi bulanık gidiyor?ha bide - leri var şarzı az gidiyor (1-2 gün) bide bazen karşıdakilere ses bulanık gidiyor ama arada sırada olan bişey sadece sesin kalitesiz gidiyor
----------Eklendi @ 21:53:15 ---------- Yazıldı @ 21:52:14 ----------
gioda karar kılmışsın hayırlısı kardeşm...
gio nun mu sesi bulanık gidiyor?
marka takıntım yok diyorsan huawei ideos x5'e bakabilirsin, o fiyata alabileceğin en iyi telefon
x10 pahalı ve x10 mininin ekran cözünürlüğü düşükSony Ericsson x10 veya x10 mini al derim..
ideos x5 i öneren çok var geçenlerde telefonum için ekran jelatini aldığım bi tim bayisine x5 in ne kadar çok satıldığını sorum çok fazla satılmadığını ancak bu aralar o telefonu soranın çok olduğunu söyledi bi de bu aralar neden bu kadar çok sorulduğu hakkında fikrin var mı diye sordu anlayacağın x5 bu aralar dikkatleri üzerine çekmiş durumda elime aldım biraz kullandım ekranı milyarlarca lira eden teller gibi değil kimse abartmasın aynı zamanda elime htc de vardı htcnin ekranı daha kaliteliydi telefonun hızı tatmin edici sadece flash playerden ötürü tarayıcı bazen tökezliyor ama flash ı otomatik olarak mı ayarlayıncaydı tam hatırlamıyorum bi ayarı var onu yapınca gayet tatmin edici hale geliyor oyun performansını deneyemedim ama hd oyunları gerçekten de rahat derecede oynayabilirsin ama bana sorarsan para verirmisin diye vermem benim marka takıntım var çin mallarına güvenmiyorum her ne kadar arkasında türkcell olsada