iyiymiş o zaman ben bunu satayım üstüne para ekleyip alayım bir tane c5-03. eyvallah
+ ları nı soyluyum - lerinide
+ ları 5mp kamera cok iyi olmasada iş görüyor youtube gırıp vıdeo ızleyebılırsın şarjı bıraz uzun gıdıyor ıyı yanı navıgasyon vs felan var
Kullanırken çok hızlı olmasada idare eder
-leri Kendı kendıne kapanıp acılma sorunu var servise gönderiyosun sorun yok dıyor basına kalır
Dokunmatık hassasıyetı ıyı degıl mesaj yazmak ımkansız gıbı
Dokunmatıgı ınanılmaz derecede berbattt 450 lırayı hak etmıyor telefonn -- leı daha saymakla bıtmez
----------Eklendi @ 22:04:18 ---------- Yazıldı @ 22:01:33 ----------
hocam herşeyi yaptım inanamazsın her yeri aradım
adamların 1 dediği birini tutmuyor bak sımdı ilk aradım
adam dediki garantıye tekrar gonderın ıcınden parca degıstı ıcın degısım hakkınız var
2ci dıyorkı ılk arızalı cıktıgında garantıe gondermek yerıne bızı aramalıydınız ne degısm ne ıade hakkınız yok
3 4 kere servıse gıdıp gelmesı gerekıyor ancak oyle degısır oda 1 servıs 20 gun suruyor bekle bekle bekle dur telefonu kullanamadan ömrü serviste geçiyor bazen 3 ay a yakın bekletıyorlar
----------Eklendi @ 22:05:35 ---------- Yazıldı @ 22:04:18 ----------
ben 6300 aldıgımdada kutudan arızalı çıktı aldıgım telefoncu almadı garantıye gotutmedı bende o zaman 450 tl vermıstım 2. gunu gıttım ama olmadı sonra nokia sitesinden en yakın nokia bayısının elını aldım durumu anlattım sonra en yakın bayılıge ucretsiz kargoya verdım ve 6 saat sonra beni aradılar ve telefon bizden kaynaklı bır sorun var sıze en yakın zamanda sıfırını gondericez dediler 2 gun sonra kapıma gelmıstı telefon ve içinde kutunun her sey vardı eksiksiz sana tavsıyem sende ole yap
Ve servise gitiği zamanda 4 undede arızayı bulmaları gerek ilk gitti geldi ilkinde arızayı bulup parcayı degıstırdıler sımdı arıza hala devam edıyor gonderdım tekrar sımdı arıza yok dıyorlar