400 tlye kadar telefon önerisi symbian

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
400 tlye kadar telefon önerisi symbian
arkadaşlar ben bir tane symbian telefon almak istiyorum wifi özelliği olmalı ve 400 den aşağı olması lazım yardımcı olur musunuz?

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
nokia c5-03 2 el olarak bulabılırsın temiz güzel 5800 express müsic samsung'un guzel modellerı var 400 e kadar arama yap gorursun ama sana soyle soyluyum c5-03 güzel telefon ama adi bi tel bi arızası cıkarsa var ya ooo ardı arkası gelmıyo bızzat ben yasadım e71 n97 yne güzel telefonlar fıyat ıcın ama temizini bulursan ama sana nokia yerine benım favorim olan samsung öneririm gts 5620 monte üstüne para bile kalır hemde kalitelidir nokia gibi arıza vs cıkarmaz bu yazıdgım tellerin hepsini kullandım daha başka öneriler istersen aradıgın özelliklere göre yazarım

06kubilay06

06kubilay06

Üye
istediğin ozellkler nedr wifi dısında orn qwerty klavyemı dokunmatikmi ekran mı ?

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-03 2 el olarak bulabılırsın temiz güzel 5800 express müsic samsung'un guzel modellerı var 400 e kadar arama yap gorursun ama sana soyle soyluyum c5-03 güzel telefon ama adi bi tel bi arızası cıkarsa var ya ooo ardı arkası gelmıyo bızzat ben yasadım e71 n97 yne güzel telefonlar fıyat ıcın ama temizini bulursan ama sana nokia yerine benım favorim olan samsung öneririm gts 5620 monte üstüne para bile kalır hemde kalitelidir nokia gibi arıza vs cıkarmaz bu yazıdgım tellerin hepsini kullandım daha başka öneriler istersen aradıgın özelliklere göre yazarım

kardeş sıfır olması lazım bir de samsung değil sadece nokia

----------Eklendi @ 19:42:50 ---------- Yazıldı @ 19:42:23 ----------

istediğin ozellkler nedr wifi dısında orn qwerty klavyemı dokunmatikmi ekran mı ?

dokunmatik ekran

Symbianize

Symbianize

Üye
Dokunmatik sıfır nokia wi fi bulamazsın 400 tlye

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik sıfır nokia wi fi bulamazsın 400 tlye

Kardeş bi de bende 5228 var arka kapak berbat çizikle dolu ekranda da bir kaç küçük nokta pislikler var başka sorunu yok 2.el telefoncular kaçtan alır

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
HOCAM NOKİA ALMA ALMA BAK SANA Bİ DOST LAFII ALMA SAKIN ben aldım 0 450 lıra bayıldım en son aldıgım telefona kutusundan arızalı cıktı ne degıstırebıldım ne ıade edebıldımm üstelik aldıgımın 12.ci günü götürdüm 2yıl GARANTI VARMIS PEHH yalan dolann hepsi bak sımdı telefonla napıcamı dusunuyorm

06kubilay06

06kubilay06

Üye
nokia x3 var hoparloru iyi ses çıkarıyor ama pek guzel bir tel değil onun dısındada 400 tl ye wifi dokunmatık ve nokıaya bulamazsın ama istersen su steye bak hosuna gidenlerı soyle ben sana fıyatını solıyım bu siteye gir solda arama var orda dokunmatık gır ve altta gelişmiş ozelliklere wifi yi gir sana 23 tane nokia dokunmatık wıfı telefon gosterırı ama orda 400 tl ye br şey yok fiyatını en az 500 tl olması lazım

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
Kardeş bi de bende 5228 var arka kapak berbat çizikle dolu ekranda da bir kaç küçük nokta pislikler var başka sorunu yok 2.el telefoncular kaçtan alır

150 -170 max.

----------Eklendi @ 21:54:57 ---------- Yazıldı @ 21:52:35 ----------

HOCAM NOKİA ALMA ALMA BAK SANA Bİ DOST LAFII ALMA SAKIN ben aldım 0 450 lıra bayıldım en son aldıgım telefona kutusundan arızalı cıktı ne degıstırebıldım ne ıade edebıldımm üstelik aldıgımın 12.ci günü götürdüm 2yıl GARANTI VARMIS PEHH yalan dolann hepsi bak sımdı telefonla napıcamı dusunuyorm

SATSAM 300 YA VERIRLER YA VERMEZLER SIMDI ELINDEKI PARANDA GİDER... ama 1 öyle cıktı dıe hepsıde oyle cıkacak degıl yınede sen bılırsın

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
kardeşş dediğimi anlamıyormusun o telefonu alma dıyorum alma hemen hemen hepsi arızalı o telefonlarınn kendı kendıne donuyor kapanıp acılıyor ıslem yapmıyor... başına kalır servise veriyosun arıza yok dıyıp gerı gonderıyorr adam akıllı baska tel bak

----------Eklendi @ 21:58:01 ---------- Yazıldı @ 21:57:13 ----------

istersen araştır bırazcık ınternette mıllet hep sıkayet cı bende bızzat aldım yasadım ve gördüm
kesınlıkle kımseye tavsıye etmem daha 1 ay once aldım ve 450 lira bayıldım sımdı 300 bıle vermezler

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
150 -170 max.

SATSAM 300 YA VERIRLER YA VERMEZLER SIMDI ELINDEKI PARANDA GİDER... ama 1 öyle cıktı dıe hepsıde oyle cıkacak degıl yınede sen bılırsın

Yani diyorsun ki 300'e alırlar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
150 -170 max.

ben 6300 aldıgımdada kutudan arızalı çıktı aldıgım telefoncu almadı garantıye gotutmedı bende o zaman 450 tl vermıstım 2. gunu gıttım ama olmadı sonra nokia sitesinden en yakın nokia bayısının elını aldım durumu anlattım sonra en yakın bayılıge ucretsiz kargoya verdım ve 6 saat sonra beni aradılar ve telefon bizden kaynaklı bır sorun var sıze en yakın zamanda sıfırını gondericez dediler 2 gun sonra kapıma gelmıstı telefon ve içinde kutunun her sey vardı eksiksiz sana tavsıyem sende ole yap

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
iyiymiş o zaman ben bunu satayım üstüne para ekleyip alayım bir tane c5-03. eyvallah

+ ları nı soyluyum - lerinide

+ ları 5mp kamera cok iyi olmasada iş görüyor youtube gırıp vıdeo ızleyebılırsın şarjı bıraz uzun gıdıyor ıyı yanı navıgasyon vs felan var

Kullanırken çok hızlı olmasada idare eder

-leri Kendı kendıne kapanıp acılma sorunu var servise gönderiyosun sorun yok dıyor basına kalır

Dokunmatık hassasıyetı ıyı degıl mesaj yazmak ımkansız gıbı

Dokunmatıgı ınanılmaz derecede berbattt 450 lırayı hak etmıyor telefonn -- leı daha saymakla bıtmez

----------Eklendi @ 22:04:18 ---------- Yazıldı @ 22:01:33 ----------

hocam herşeyi yaptım inanamazsın her yeri aradım
adamların 1 dediği birini tutmuyor bak sımdı ilk aradım

adam dediki garantıye tekrar gonderın ıcınden parca degıstı ıcın degısım hakkınız var

2ci dıyorkı ılk arızalı cıktıgında garantıe gondermek yerıne bızı aramalıydınız ne degısm ne ıade hakkınız yok

3 4 kere servıse gıdıp gelmesı gerekıyor ancak oyle degısır oda 1 servıs 20 gun suruyor bekle bekle bekle dur telefonu kullanamadan ömrü serviste geçiyor bazen 3 ay a yakın bekletıyorlar

----------Eklendi @ 22:05:35 ---------- Yazıldı @ 22:04:18 ----------

ben 6300 aldıgımdada kutudan arızalı çıktı aldıgım telefoncu almadı garantıye gotutmedı bende o zaman 450 tl vermıstım 2. gunu gıttım ama olmadı sonra nokia sitesinden en yakın nokia bayısının elını aldım durumu anlattım sonra en yakın bayılıge ucretsiz kargoya verdım ve 6 saat sonra beni aradılar ve telefon bizden kaynaklı bır sorun var sıze en yakın zamanda sıfırını gondericez dediler 2 gun sonra kapıma gelmıstı telefon ve içinde kutunun her sey vardı eksiksiz sana tavsıyem sende ole yap

Ve servise gitiği zamanda 4 undede arızayı bulmaları gerek ilk gitti geldi ilkinde arızayı bulup parcayı degıstırdıler sımdı arıza hala devam edıyor gonderdım tekrar sımdı arıza yok dıyorlar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
nokia nın sitesinden kendı bolgende ki en yakın nokia shop mağazasını bul oraya kendı elınle gotur yuz yuze gorus eger gene sorun haledemezsen savcılığa basvurmayı dene

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam x3-02 hem dokunmatik hem klavyeli sıfırıda 350-400 arası olması gerek gayet güzel cihaz hoparlör çıkışı,wifi'si,inceliği dikat çekici..

06kubilay06

06kubilay06

Üye
x3 kullanan arkadaşım var cıdden guzel tel ama ekran kucuk

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
wifi ne yapcn sen wifisiz al ben sana handler öğretirm ihtiyacın kalmaz wifiye

06kubilay06

06kubilay06

Üye
handler ne oluyor ¿

pRime.

pRime.

Üye
400tl civarında dokunmatik nokia önermem. Onun yerine E52'ye bakmanı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt