Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
400 tl lik Cep tel oneren
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakup548
Üye
Konu Sahibi
400 tl lik Cep tel oneren
Arkadasim 400 tl lik tel alacak ne onerirsiniz; 450 tl de olabilir lutfen emin oldugunuz tavsiyeler yapin simdiden tskkurler
hamit45500
Üye
nasil bir telefon istediginizi belirtirseniz daha hizli yardimci oluruz mesela dokunmatik & duz
OğuzcanAbi
Üye
galaxy serisine bakabilirsin o fiyatlarda bi galaxy mini var biraz daha yükselt çitayı
Ocean258
Üye
bi oncekı telefonum lg optımus me .. tasarımı,hızı,şarj süresi super.. ekran kalitesi ve parlaklıgı ıcınde aynı seylerı soyleyebılırım.. fiyatına gore cok daha fazla ozellıgı olan bır telefon.. android 2.2 froyo yuklu.. tavsiye ederım...
fireman87
Üye
O kadar bütçen varsa eğer optimus me en doğru tercih olacaktır diye düşünüyorum.. 350 lira gibi bi fiyata android 2.2 işletim sistemi olan telefon bulman çok zor hem o kalitede..
Kingmortall
Üye
nokia c5 veya samsung galaxy modellerine bakabilirsin
technoshark
Üye
samsung galaxy düşünülebilir.. yanı sıra optimus me de bakabilirsin fiyatıda uygun .. aradığın fiyat aralığında...
o fiyata göre bence en ideal smartphone lg optimus me. 350 tl civarında satılıyor. cebine para bırakıyor. smartphone tasarımı felan da çok güzel. özellikleri de on numara. aklında bulunsun.
'Patron
Üye
nokia istiyosan al c5 03u geç.
Kefelon
Üye
lg optimus me diyorum galaxy mini de olabilir ama optimus me bence faha güzel...
Ocean258
Üye
arada kaldıgın bı telefon warmı ?
technoshark
Üye
Optimus Me Alınabilir bir telefon fiyatı bakımındanda şartlara uygun tavsiye ederim dostum hala karar veremedin mi?
technoblue
Üye
bence fiyatına göre en ideal smartphone lg optimus me. tasarımı da gayet şık. özellikleri yeterli derecede iyi. tavsiye ederim.