400 TL altı telefon tavsiyeleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

micoo

Üye
    Konu Sahibi
400 TL altı telefon tavsiyeleriniz?
400 tl ve altı samsung veya nokia tavsiye telefonlarınızı bekliyorum.

Not : 5800 olmasın çünkü çok kaba bir telefon.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus me adroid 2.2 işletim sistemi 3 mp kamera kapasitif ekran :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
LG Optimus me :oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Android işletim sistemi istiyorsan lg optimus me gerçekten fiyatına göre çok güzel bir telefon :oke:
Symbian " " " C5-03e bakabilirsin. 5800 gibi kaba değil.. kullananlar genelde memnunlar :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ne istiyorsun sadece 400 TL altı mı? Yani ihtiyacını bilmediğim için birşey söyleyemiyorum. Optimus u dikkate al.

fireman87

fireman87

Üye
Optimus me ideal bi tercih olur, adnroid 2.2 froyo işletim sistemi olan o fiyata telefon bulamazsın. Fiyatına göre kaliteli bi cihaz tavsiye ederim.

Ocean258

Ocean258

Üye
LG kullanıcısı olarak bendece optimus me. 3 ay kullandım optımus black almak ıcın sattım telefonu tasarımı,ekran kalitesi,parlaklıgı ve şarj süresinden gayet memnundum.Android 2.2 froyo yuklu oldugu ıcın oyun ve uygulamalarda'da bı sıkıntı cekmıyordum.Fıyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı bence tavsiye ederım.

futbol123

futbol123

Üye
vodafone 945 e bir bakın

61semih

61semih

Üye
LG kullanıcısı olarak bendece optimus me. 3 ay kullandım optımus black almak ıcın sattım telefonu tasarımı,ekran kalitesi,parlaklıgı ve şarj süresinden gayet memnundum.Android 2.2 froyo yuklu oldugu ıcın oyun ve uygulamalarda'da bı sıkıntı cekmıyordum.Fıyatına gore en ıyı smartphonelardan bırtanesı bence tavsiye ederım.
:good:

Ocean258

Ocean258

Üye
Bı karar verebıldın mı hocam arasında kaldıgın telefonlar olmustur herhalde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt