bountykiller
Üye
Evet doğru söylüyorsun ben fiyatı açısından dedim ama E71 ile E72 arasında da cidden uçurum gibi de fark var..
Sıfır E55 i bulması çok zor..Ben yine de Asha serisine bir bakmasını öneririm 303 fena değil Hepsiburada dan arkadaşım almıştı.Evet . 2 sene önce ben telfn alırken e55 ten 2 kat daha kötü olmasına rağmen 1.5 kat fiyatı vardı.
Kardeş e 55 bulursan kaçırma. E72 den 2 eksiği var.
1. Kamerası (3.2 mb ama nokia ve samsung harici diğer bütün telfnların 5 mp lik kameralarından daha iyi)
2. Orta tuşta ped yok .
Sıfır E55 i bulması çok zor..Ben yine de Asha serisine bir bakmasını öneririm 303 fena değil Hepsiburada dan arkadaşım almıştı.
AminKonuyla alakasız mesajlar silindi. Olayın başrol oyuncularına uyarıları verildi. Aynı durumun tekrarlanmaması dileğiyle.
Blackberry annem kullandı iyi bir telefondur ki face,twitter gibi yerlerde fazla kalıyorsan..Blackberry sosyal bir telefondurBlackBerry Curve 9300 Alayım diyorum ya. Ama Blackberry hakkında pek bir bilgim yok kullanan tanıdıklarınız var mı memnunlar mı?
Bir arkadasımda vardı.Bence gayet iyi bir telefon Blackberry.İnternet ve sms içinde çok uygun ama doğal olarak ekranı biraz küçük ama memnun kalırsın diye düşünüyorumBlackBerry Curve 9300 Alayım diyorum ya. Ama Blackberry hakkında pek bir bilgim yok kullanan tanıdıklarınız var mı memnunlar mı?
Blackberry iyidir .BB 9300 Aradım piyasada yok diyorlar. 8520 Varmış. Kötü bir telefon mu 8520 :S
Blackberry alırdım ben olsam Gözde yani bence..Dokunmatik sevmiyorsun sanırım.HTC ChaCha mı alayım BlackBerry 8520 mi? Son kararı vermeliyimHTC nin dokunmatik ekranı korkutuyor beni uzun süre kullanmak istiyorum çünkü telefonu
Blackberry alırdım ben olsam Gözde yani bence..Dokunmatik sevmiyorsun sanırım.
Bir de ayrıca ihtiyaçlarını yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
Tehlike ";4918860][COLOR=DarkRed][SIZE=3]bb 9220 alabilirsin yeni modeli [URL="http://www.bimeks.com.tr/urun/123984/blackberry-9220-davis.aspx' Alıntı:Blackberry 9220 Davis | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor[/URL][/SIZE][/COLOR]
Canım iyi güzel de nokia alınmaz daha. symbian ı kim ne yapsın?e72 ye bakabilirsin tuşları da gayet güzel.
Canım iyi güzel de nokia alınmaz daha. symbian ı kim ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?