400 450 Tl Arası Toplama Pc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
400 450 Tl Arası Toplama Pc
Arkadaşlar 400-450 tl arası toplama pc istiyorum ama dvd rw monitör maus klavye filan içinde olmucak istediklerim ise şunlar yardımcı olursanız çok sevinirim

İşlemci:Intel Çift Çekirdekli bir işlemci min.2.50 ghz
Ekran Kartı:nVidia GeForce Serisinden 1 gb yada 512 mb düşündüğüm ise geforce zotac 9600 1gb(dx10 pixel shader desteklib bir ekran kartıda olur)
Ram: 1+1 Ddr3 ram
Anakart:Yeni teknolojileri destekleyen beni uzun yıllar idare edecek Pci Express x16 Gibi girişlerin olduğu ddr2 ve ddr3 ram destekli bir anakart istiyorum
Kasa:Power Yani güç kaynağının içinde olduğu 300-370 w bir kasa
Harddisk: 250 gb

böyle birşey düşünüyorum arkadaşlar 2000 senesinden beridir dandik bir pc kullanıorum artık 10 sene oldu yaşlandı yeni vakti gelmiş :vur:vur

Tavsiyelerinizi Önemle Bekliyorum Arkadaşlar Cünkü Sitemizde pcden anlayan üstadlar var yardımcı olursanız sevinirim beni böyle uzun yıllar idare edecek sistem arıyorum şimdilik bugünün oyunlarını çalıştırsın yeter daha sonra ram takviyesi yaparım Önerilerinizi önemle bekliyorum 1-2 hafta içinde başlıyorum çünkü :hmmm

KiDMaN

Üye
ah bi 100tl daha bütçen olsaydı sana süper pc toplardım pc den girince bütçene uygun bişiler bakarm ama istersen bu bölümün moduyla görüş

--------------- Ekleme ---------------

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
allah kısmet ederse işte napalım bütçe okadar annemden okdar çaktık :S babam zaten bilgisayara karşı en fazla bi 50 tl daha alırım

Ha arkadaşlar küçük bir detay unutmuşum 250 gb harddisk de içinde olcak yazmayı unutmusun hemen düzeltiyorum

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu bütçeyle uzun yıllar idare edecek bir sistem toplayamazsın hatta bırak uzun yıllar , yazdıklarını bile bulman çok zor.Eğer ikinci el düşünüyorsan o ayrı.Mümkünse kesenin ağzını biraz daha aç. :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İstediklerini minimum oranda topladım 500 TL'yi geçti. :)

_enqin_

_enqin_

Üye
bence hiç aramana gerek yok satayım sana 450 tl
amd athlom 4000
1gc ram
ati readion hd 3400 (512ekran kartı)
lg cd rom(bir bu düşük)
80gc hdd
17 inçh monitör
ojinal kasa (monitör le aynıdır ve markası vestel dir içi oyun amaçlı degiştirilmiştir)
klavye mause hoparlöl
ben call of duty 6 yı oynadım şahsen hiç sorun çıkmadı laptop alacagım için satıyom
bana ulaşmak için [email protected] yalnız facebook ekle tamammı karalını bekliyorum

ama şimdi okudum da istediklerini :D (imkansız)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt