MasteLaa
Üye
hd oyunlarMini değilde gio yada ace düşünüyorum,hd oyunlardan kastın nedir ?
Gio yada ace aldığımda en fazla nfs shift oynarım ki onuda açıyor benim bildiğim ?
teşekkürler açıklama için...bu dalvik var yaO fiyata alacağın Android'den hayır bekleme yalnız.Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..
Nokia istemiyorsunuz sanırım ama dediğim gibi HD oyunları açmayı beklemeyin ve Android performansı da tekrar belirtiyorum cabası..Yine de size kalmış bir tercih tabii ki 603 çok daha iyi olabilir sizin için..Nokia bulaşmam derseniz diyeceğim bir şey yok bu fiyata o daha iyidir..
O fiyata alacağın Android'den hayır bekleme yalnız.Arkadaşlar Android alacaksanız düşük model almayın pişman olursunuz sürekli yazıyorum ama yine yazayım bir şey kaybetmem.Android bildiğimiz üzere sistemi yoran ve fazla ram yiyen bir sistem..Kullanılmayan ram boş ram mantığı gibi bir şey..Android Linux tabanlı ama yarım Linux..MeeGo gibi değil..Diyeceksiniz ne alaka ama direk çekirdeğe bağlanmıyor android..Bunun yerine Dalvik yani uygulamaları ve oyunları stabil çalıştıran ile çalışıyor.Bu da ancak donanımı yeterli cihazlarda mevcut oluyor..Bir örnek vereyim Qualcomm 800 mhz ile Cortex A-9 1000 mhz bir çalışmıyor..Bu sadece basit bir örnekti..Alınan 500-600 lik android lerden s2-s3 performansı beklemeyin..Bir örnek olarak Ace verebilirim..Dediğim gibi Dalvik işin içine giriyor bu telefonlar ile s2-s3 dalvik bağlantısı gibi değil..Zaten android çok sistemi yoruyor bir de üstüne optimize edilmemiş ve donanımı düşük gelince elinizdeki cihaz Bada dan farkı kalmıyor..
Nokia istemiyorsunuz sanırım ama dediğim gibi HD oyunları açmayı beklemeyin ve Android performansı da tekrar belirtiyorum cabası..Yine de size kalmış bir tercih tabii ki 603 çok daha iyi olabilir sizin için..Nokia bulaşmam derseniz diyeceğim bir şey yok bu fiyata o daha iyidir..
teşekkürler açıklama için...bu dalvik var ya..onla ilgili bişey sorayım arada malum ufak tefek sorular için konu açmak hoş olmuyor..titanium beckup da dalvik ön belleği temizle diye bi seçenek var..temizle desem iyi mi olur..temizlesem ne oluyor,temizlemesen ne oluyor
açtımbence sen hoş olup olmamasını boşver direk konuyu aç kardeşim
teşekkürler açıklama için...bu dalvik var ya..onla ilgili bişey sorayım arada malum ufak tefek sorular için konu açmak hoş olmuyor..titanium beckup da dalvik ön belleği temizle diye bi seçenek var..temizle desem iyi mi olur..temizlesem ne oluyor,temizlemesen ne oluyor
Peki sen bilirsin ama Ace alman daha iyi olurOnu biliyorum ama yok bana göre değil gio yada ace alacağım arkadaşlar
O fiyatta alacağım android istediği kadar kassın yinede symbiandan hızlı olur kii
Aceyi 450-500e bulurum inşalllah
O fiyatta alacağım android istediği kadar kassın yinede symbiandan hızlı olur kii
Aceyi 450-500e bulurum inşalllah
Okudumm
Dediklerimi anladın mı acaba ya da okudun mu
5800 olarak gördüğüm yok senin fikrin budur benim fikrim başkadır yanisymbianı 5800 olarak görüyorsan haklısın ancak 1ghz işlemci ile 680mhz işlemci arasında çok fark vardır. Symbian gibi hafif hızlk ve optimize bir sistem 1ghz ile uçarken andrıid gibi hantal, ram yiyen, optimize edilmemiş bir os ise 680mhz ile çok kötü duruma düşer. Yani symbian uçacaktır. Tavsiyem 603 bulabilirsen hiç durma al 500tl vericeksin alt tarafı.
O zaman anlayamadın
Okudumm
- - - Eklendi - - -
5800 olarak gördüğüm yok senin fikrin budur benim fikrim başkadır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?