40 ytl için öldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
40 ytl için öldü
Sibel, Mavi Tur’da sıkıldı kıyıya dönerken boğuldu



İstanbul’da faaliyet gösteren Hasanoğlu İnşaat’ın Bahçeşehir’deki Banu Evleri Projesi’nin satış departmanında çalışan 27 yaşındaki Sibel Aksoy, bir arkadaşıyla birlikte geçtiğimiz hafta sonu Antalya’ya tatile gitti. Kaş ilçesinde kalan iki arkadaş, Mavi Tur’a katılmaya karar verdi.

40 YTL ücret vermemek için
Salı günü Aya Nicola adlı tekneyle açılan Sibel ve arkadaşı, Mavi Tur’un ikinci günü sıkılınca kıyıya çıkmak istedi. Tekne kaptanı L.A., yanaşılacak en yakın özel limana giriş ücretinin 40 YTL olduğunu belirterek bu masrafı karşılamaları durumunda gençleri kıyıya bırakabileceğini söyledi. Ancak parayı ödemek istemeyen gençler, tekne kaptanının “Sizi filikayla kıyıya götürebilirim” önerisini kabul etti.

Kaptan serbest bırakıldı

Sibel ve arkadaşı, saat 18.00 sıralarında kaptan eşliğinde filikaya bindi. Filikaya bir de kıyıda değiştirilmek üzere büyük tüpgaz konuldu. Ancak Hidayet Koyu’na yaklaşırken filika aniden gelen bir dalga sonucu alabora oldu. Yüzme bilmeyen Sibel, can yeleği de giymediğinden çırpınarak suya battı ve boğuldu. Sibel’in arkadaşı ve kaptan yüzerek kıyıya çıkarken Sibel’in cansız bedeni sahil güvenlik botları tarafından denizden alındı. Yetkililer, filikasında can simiti de bulunmadığı belirlenen teknenin kaptanının gözaltına aldı. Kaptan sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Allah akıl fikir vere yarabbim.:S
 
Salihyet

Salihyet

Üye
nereye açtıysa, zamanla öğrenecektir.. SABIR kardeşim.. :)

can simidi yok , mavi tura çıkmış yüzme bilmeden :ss helal valla, deli cesareti mi desem ?
 
qurbuz

qurbuz

Üye
:(:(:(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt