40 Lira İçin Canından Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
40 Lira İçin Canından Oldu
İstanbul'da faaliyet gösteren Hasanoğlu İnşaat'ın Bahçeşehir'deki Banu Evleri Projesi'nin satış departmanında çalışan 27 yaşındaki Sibel Aksoy, bir arkadaşıyla birlikte geçtiğimiz hafta sonu Antalya'ya tatile gitti. Kaş ilçesinde kalan iki arkadaş, Mavi Tur'a katılmaya karar verdi.

Salı günü Aya Nicola adlı tekneyle açılan Sibel ve arkadaşı, Mavi Tur'un ikinci günü sıkılınca kıyıya çıkmak istedi. Tekne kaptanı L.A., yanaşılacak en yakın özel limana giriş ücretinin 40 YTL olduğunu belirterek bu masrafı karşılamaları durumunda gençleri kıyıya bırakabileceğini söyledi. Ancak parayı ödemek istemeyen gençler, tekne kaptanının “Sizi filikayla kıyıya götürebilirim” önerisini kabul etti.



Sibel ve arkadaşı, saat 18.00 sıralarında kaptan eşliğinde filikaya bindi. Filikaya bir de kıyıda değiştirilmek üzere büyük tüpgaz konuldu. Ancak Hidayet Koyu'na yaklaşırken filika aniden gelen bir dalga sonucu alabora oldu. Vatan'ın haberine göre yüzme bilmeyen Sibel, can yeleği de giymediğinden çırpınarak suya battı ve boğuldu. Sibel'in arkadaşı ve kaptan yüzerek kıyıya çıkarken Sibel'in cansız bedeni sahil güvenlik botları tarafından denizden alındı. Yetkililer, filikasında can simiti de bulunmadığı belirlenen teknenin kaptanının gözaltına aldı. Kaptan sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.




Ağabeyi Serhat Aksoy olayda kaptanın ihmali olduğunu belirterek “Teknenin özel limana yanaşması için liman işletmesine 40 YTL vermeleri gerekiyormuş. Bunu kabul etmeyince kaptan filikayla kıyıya çıkarmayı teklif etmiş. Kardeşim yüzme bilmiyordu. En önemlisi filikada can yeleği yokmuş. Kazada ihmal var” diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sibel Aksoy'un cenazesi dün Beylikdüzü'ndeki Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Annesi, ağabeyi, yakınları ve iş arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninde duygulu anlar yaşandı.
 


CEREN

CEREN

Üye
çok yazık olmuş ama madem yüzme bilmiyorsun ne cesaretle acılıyon denize
deniz bu sağı solu belli olmazki
tabi kaptanın da sucu büyük sadece 40ytl için bi can gitti
Allah ailesine sabır versin:(
 
qurbuz

qurbuz

Üye
:agla:(:agla
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:( :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
411
bydexer
looney
Cevap
4
Görüntüleme
533
qurbuz
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
660
HeiLmasTer®


Üst Alt