• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

40 göktürklü müziği Arslanbek Sultanbekov - Dombıra Cengizhan

Sponsorlu Bağlantılar

Ramatata

Ramatata

Üye
Şereflikoçhisar akin köyü hocam geçen hafta geleneksel festivalimız vardı o zaman görüşmüştük

Invoke

Invoke

Üye
Şereflikoçhisar akin köyü hocam geçen hafta geleneksel festivalimız vardı o zaman görüşmüştük

Hmm... Ben de geçen yıl ramazan ayında iftar sofralarında resimlerini görmüştüm facede :) Kendisini görmek kısmet olmadı ama severim, dinlerim =)

Her yıl oluyor mu bu festivaliniz?

Ramatata

Ramatata

Üye
Tabii şeker koyunde seneye insallah herşene bir nogay koyunde oluyor

Ramatata

Ramatata

Üye
Nogayi çok bilen olmadığı için Tatariz diyoruz malum türkçe lastik gibi bilmeyen adam yanlış anlıyor bu arada
ARSLANBEK SULTANBEKOV yarın saat:09:00'de Türk Dünyası Araştırmaları Vakfının Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nda düzenledigi 19. Türk Dünyası Çocuk Şenligine katılacak... belki dikkatinizi çeker

Invoke

Invoke

Üye
Nogayi çok bilen olmadığı için Tatariz diyoruz malum türkçe lastik gibi bilmeyen adam yanlış anlıyor bu arada
ARSLANBEK SULTANBEKOV yarın saat:09:00'de Türk Dünyası Araştırmaları Vakfının Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nda düzenledigi 19. Türk Dünyası Çocuk Şenligine katılacak... belki dikkatinizi çeker

Çok geç gördüm :/ Neyse hayırlısı...

asepsi

asepsi

Üye
teşekkürler çok iyi paylaşım gerçekten

Üst Alt