evroo
Üye
-
Konu Sahibi
-
1-bana uzun donem çıkması için ne yapmalıyım?
Ortada Bişey yok soruyorumHayirli olsun demekten baska bir sey diyemecegim
Ortada Bişey yok soruyorumbilen birisi yok herhalde
yükselme yok diye biliyorum sadece askeri okul okuyan öğrenciler yükselebiliyor diye biliyorum benOrtada Bişey yok soruyorumbilen birisi yok herhalde
Hayirli olsun demekten baska bir sey diyemecegim
Polis olmak mühendis olmaktan daha mı iyibende... ama polis olmak daha iyi, hem silah riskide yok; 3000 tl maaş ooh...
tabi ki değil hem polis maaşlarını abartmayalım
Polis olmak mühendis olmaktan daha mı iyi
Tabii ki de mühendislik iyi
tabi ki değil hem polis maaşlarını abartmayalım
iyi bir açıklama kardeşim1.üni mezunları askerliğini yedek subay olarak yapıyor yani asteğmen olarak.
2.kademede görev yapabilirsin
3.yükselme ihtimalin yok 12 ay yaptıktan sonra ya çekip gidiyorsun ya da kalmak istersen kalıyorsun.
4.kısa dönem yapacağına şükredebilirsin
- - - Eklendi - - -
yükselme önceliği her zaman askeri okullardan mezun olan öğrencilerindir.
Google Amca'dan çok araştırdım albaylıga kadar yükselme var
yükselme yok diye biliyorum sadece askeri okul okuyan öğrenciler yükselebiliyor diye biliyorum ben
var olabilir ama ihtimal yok. sado arkadaşımın dediği gibi yükselme önceliği asker okuldan mezun olan öğrencilerin. yani bizim ihtimalimiz çok düşük.Google Amca'dan çok araştırdım albaylıga kadar yükselme var
İhtimal var askerlik sonunda sınavları var ancak dediğiniz gibi öncelik asker çocuklarına
var olabilir ama ihtimal yok. sado arkadaşımın dediği gibi yükselme önceliği asker okuldan mezun olan öğrencilerin. yani bizim ihtimalimiz çok düşük.
Tabiki mühendislik iyi ama asker olmak herzaman hayalimdi hem vatan borcu bedelli falanda neymiş dedelerimiz para verip yatarak mı Kurtardılar bu vatanı, bu arada dünya Servet verseler polis olmam emir kulu adamlar sonuçta emirin nereden geldigide belli, şimdi siyasete giricek bu konu forum kurallarına aykırı olmasa döktürürdüm ama neyse.
- - - Eklendi - - -
İhtimal var askerlik sonunda sınavları var ancak dediğiniz gibi öncelik asker çocuklarına
Askerlik şubesinden öğrenen bir arkadas olmuş yeni öğrendim yalnızca kurmay olmuyormuşşum yani rütbe anca 45 yaşlarında Albaylıga kadarmış bana yeterde artar bile1.üni mezunları askerliğini yedek subay olarak yapıyor yani asteğmen olarak.
2.kademede görev yapabilirsin
3.yükselme ihtimalin yok 12 ay yaptıktan sonra ya çekip gidiyorsun ya da kalmak istersen kalıyorsun.
4.kısa dönem yapacağına şükredebilirsin
- - - Eklendi - - -
yükselme önceliği her zaman askeri okullardan mezun olan öğrencilerindir.
maalesefaskeri okul okumuş asker çocuklarınabizim gibiler olamıyor zaten ne kadar istesekte
Askerlik şubesinden öğrenen bir arkadas olmuş yeni öğrendim yalnızca kurmay olmuyormuşşum yani rütbe anca 45 yaşlarında Albaylıga kadarmış bana yeterde artar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?