4 yılık açıköğretim için kaç puan almalıyım acill

Sponsorlu Bağlantılar

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
4 yılık açıköğretim için kaç puan almalıyım acill
arkadaşlar 4 yıllık açıköğretim kamu yönetimi istiyorum kaç puan almam lazım ben ea1 den 258 say1 den 243 sözel1 den 275 aldım girebilirmiyim
? cevabınızı bekliyorum acilll

kesin olarak girebilirmiyim?? cevabınız için şimdiden teşekkürler

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardeşim , hakkını helal et..Soruşturmam gerek..Şu an için yanlış bilgi vermek istemem..

Araştırdığımda bilgi vereceğim..
:oke:

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler diablos ilgilendiğin için

Odysseus

Odysseus

Üye
Alper üzgünüm ama sanırım yetmeyecek. Sayısal ağırlıklı bir bölüm diye biliyorum. 320 - 330 puanın altında zor gibi görünüyor. Yine de bende bir bakayım. Umarım güzel haber veririz.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
açıköğretim için sormuştum adem ..konuyu değiştiriyorum bi sn....

Odysseus

Odysseus

Üye
Açıköğretim için ise sorun yok Alper. Barajı geçince istediğin bölüme kayıt yaptırabilirsin.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
sağol adem ...teşekkür ederim..

Odysseus

Odysseus

Üye
Rica ederim.

Umarım istediğin yere yerleşirsin

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Açıköğretim için barajı geçmen yeterli Alper. Açıköğretimden istediğin bölümü seçebilirsin.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkürler arkadaşlar

kadir1905

Üye
slm arkadaşlar bn 164,704 aldım 4 yıllık açık öğretim e gidebilirmiyim ya da 2 yıllık normak ünüversteye n olur cvp yazın.şimdiden tşk ederim:agla

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar 164 puanla 4 yıllık açık öğretime gidebilirmiyim

Odysseus

Odysseus

Üye
Sanırım 4 yıllık barajı 185, 2 yıllık barajı 165. Bu durumda yerleştirilme şansınız yok gibi.

Ozan

Ozan

Admin
Taban puan 185 diye biliyorum arkadaşım ...
Yani barajı geçmen gerekiyor ve yetiyor .

yep

yep

Üye
Slm herkeze Benımde Bır Sorum olucaK Ben 2 yıllık okuyorum suan 1den 3 drsm kaldı onları werp 2ye gccm we bu arada 2yıllk daha baska bolum okuyup askere gdp glmk ıstyrm. . . Bana bır yol gstrn bunu nrdn we nsl yapıcam ŞimdideN tskkr ederm. . .

lastglory

Üye
Anadolu ticaret meslek lisesi mezunuyum ygs için başvuru yaptım.Çocuk gelişimi seçmek istiyorum bu bölümü seçme imkanım var mı varsa kaç puan gerekli bilgisi olan varsa cevap bekliyorum

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
anadolu ticaret meslek lisesi mezunuyum ygs için başvuru yaptım.çocuk gelişimi seçmek istiyorum bu bölümü seçme imkanım var mı varsa kaç puan gerekli bilgisi olan varsa cevap bekliyorum
arkadaşlar yeni konu açabilirsiniz bence konu başlığına uygun konuları tartışalım lütfen

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Slm herkeze Benımde Bır Sorum olucaK Ben 2 yıllık okuyorum suan 1den 3 drsm kaldı onları werp 2ye gccm we bu arada 2yıllk daha baska bolum okuyup askere gdp glmk ıstyrm. . . Bana bır yol gstrn bunu nrdn we nsl yapıcam ŞimdideN tskkr ederm. . .
farklı farklı ıkı tane önlısans okuyacagına lısansa tamamlasan daha mantıklı değilmi :allalla:
baska bır bölüm ıcın tekrar sınava gırıp aynı sekılde puan alman gerek..

mehmett81

Üye
s.a arkadaşlar ben imam hatip lisesi+önlisans ilahiyat mezunuyum.bu yıl ygs1:202.873 yg2:202.030 ygs3:277.559 ygs4:278.727 ygs5:254,635 ygs6:228,652[alan dışı puanlar bunlar] ben 4 yıllık açıköğretim bölümlerinden tercih yapacam rica etsem bu puanlarla gelebilecek bölümleri kodlarıyla beraber gönderebilirmisiniz çünkü tercihler yarın sona eriyor.selamun aleykum

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
    Konu Sahibi
s.a arkadaşlar ben imam hatip lisesi+önlisans ilahiyat mezunuyum.bu yıl ygs1:202.873 yg2:202.030 ygs3:277.559 ygs4:278.727 ygs5:254,635 ygs6:228,652[alan dışı puanlar bunlar] ben 4 yıllık açıköğretim bölümlerinden tercih yapacam rica etsem bu puanlarla gelebilecek bölümleri kodlarıyla beraber gönderebilirmisiniz çünkü tercihler yarın sona eriyor.selamun aleykum

açıköğretim tercih etmen için puana gerek yok barajı geçtiğin için kodları da ösym nin sitesindeki kılavuzu indirerek bulabilirsin tablo 4 de olacak anadolu üniversitesi parantez içinde açıköğretim yazar kodlara ordan bakman daha doğru olur yanlış yapmamak için....ayrıca önceki mesajlarımda da yazdım konu başlığına uygun bölümler tartışalım yada yeni konu açabilirsiniz ...saygılarımla

biLdiginbEn

Üye
açıkögretimden okul öncesi ögrt istiorm.. bunun kontenjanı veya puanı var mı=?

Üst Alt