Oğlum lokum dağıt arkadaşlara :halay1:
Baydırman Moderator Konu Sahibi Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: PS 5 kafeye gidelim daha eğleniriz Genişletmek için tıkla ... O piyasayı bilmiyorum moruk ama araştırırım senin için 36 yabani kanun yok anarşi
Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: PS 5 kafeye gidelim daha eğleniriz Genişletmek için tıkla ... O piyasayı bilmiyorum moruk ama araştırırım senin için 36 yabani kanun yok anarşi
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Miden nerede? Genişletmek için tıkla ... Yemek borusu ile ince bağırsak arasında
AIS Üye Baydırman' Alıntı: Yemek borusu ile ince bağırsak arasında Genişletmek için tıkla ... Bağırsağın ince mi?
Baydırman' Alıntı: Yemek borusu ile ince bağırsak arasında Genişletmek için tıkla ... Bağırsağın ince mi?
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Bağırsağın ince mi? Genişletmek için tıkla ... İkisi de var benim şirin yapay zekam
AIS Üye Baydırman' Alıntı: İkisi de var benim şirin yapay zekam Genişletmek için tıkla ... Şirin yapay zekan kim?
Baydırman' Alıntı: İkisi de var benim şirin yapay zekam Genişletmek için tıkla ... Şirin yapay zekan kim?
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Şirin yapay zekan kim? Genişletmek için tıkla ... Sensin