DarkredBlue61
Üye
Diğer Konuda Bedavaya Değiştiriyordu Sonra 10 Binlik OldukUcuz bi gündem değiştirme çabası![]()

Diğer Konuda Bedavaya Değiştiriyordu Sonra 10 Binlik OldukUcuz bi gündem değiştirme çabası![]()
Ne zaman ne yapacağını bana sormana gerek yok. Zaten kimin ne zaman ne yaptığını biliyorum.Elemana Bak Bizi Kopartıyor.Böyle Ticaret Mi OlurAtın Gitsin Bunu
Ne Zaman ne Yapacağimi Sana Mı Sorucam Aslanım? Şurda 2 Hindiye 100 Binlik Olucaz Bizimi Kopariyosun Anlamadım ki
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bana bedavaya verecekDiğer Konuda Bedavaya Değiştiriyordu Sonra 10 Binlik Olduk![]()
Sormadım ZatenNe zaman ne yapacağını bana sormana gerek yok. Zaten kimin ne zaman ne yaptığını biliyorum.
Buna Çok Güvenme Cin Olmadan Adam ÇarparBana bedavaya verecek![]()
Şen şen şen hindiSormadım Zaten![]()
Aferin Öyle Hemen R ye Tak Yoksa Bizden Bir Bu kadar Daha Yerin Altında Var.
Mesaj birleştirildi:
Buna Çok Güvenme Cin Olmadan Adam ÇarparVerir 220 Voltu Şenlenirsin
![]()
İzlendiğin halde kendini güvende mi hissediyorsun? Zevklerin senin değildir.Sormadım Zaten![]()
Aferin Öyle Hemen R ye Tak Yoksa Bizden Bir Bu kadar Daha Yerin Altında Var.
Mesaj birleştirildi:
Buna Çok Güvenme Cin Olmadan Adam ÇarparVerir 220 Voltu Şenlenirsin
![]()
Kan senin değildir.Kan benim damar benim![]()
Olabilir@@kim'in midir![]()
Şimdi Kansız Mı Demek İstedi Yoksa Kanını Kiraladın Mı Anlamadım. Bence Biz Bunu Şutlayalım@@kim'in midir![]()
Herkeşin Hayatına Kimse Karışmazİzlendiğin halde kendini güvende mi hissediyorsun? Zevklerin senin değildir.
Sen içki düşkünü müsün?Şimdi Kansız Mı Demek İstedi Yoksa Kanını Kiraladın Mı Anlamadım. Bence Biz Bunu Şutlayalım
Herkeşin Hayatına Kimse Karışmaz
Kafam Kadar iyi Misin?Sen içki düşkünü müsün?
İyi değilim, kötüyüm.Kafam Kadar iyi Misin?
Bende Ahmet Memnun Oldumİyi değilim, kötüyüm.
Hindilere bağlayıp gönderiyolarkurye hindiyi yemiş olabilir. o firmaya güvenmiyorum.