4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Peki kolay gelsin sana :oke:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
sen mükemmelsin Dostum :) Bu işlere yeni başlıyorum boş zamanlarında sık sık rahatsız edersem seni kusura bakmazsın dimi :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bugünlerde CFW çıkarıyorum çok yoğunum yani :) Bu yüzden cevap veremezsem üzülmessin değil mi:)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Bugünlerde CFW çıkarıyorum çok yoğunum yani :) Bu yüzden cevap veremezsem üzülmessin değil mi:)
yok üzülmemde :) bu modları ben c5-03 e uygulayabilirmiyim. birde nasıl uygulucağımı bilmiyorum :):) dün denedim rof2 ile baya uğraştım indirip ama telefon 3 kere öldü :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bazı modlar sadece c6v41 ile uyumlu o yüzdendir. Bazıları ofw uyumlu. Deneyip göreceksin :oke:

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Resimlerde ki gibi "Şimdi Konuşun" Ekranı Gelince Arka Plan Kararmış ya hani onu kaldırmak istiyorum. Nasıl Kaldırabilirim Acaba :)

Şimdiden Teşekkür Ederim Üstad.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkaplan kararması temaya bağlı bildiğime göre.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Arkaplan kararması temaya bağlı bildiğime göre.

Anladım üstad. Çok Teşekkür Ederim. :)

- Anlamadığım Şekilde Yeni Bir Sorun Oldu. Nedendir Bilmiyorum Ev Ekranından Profil Widgetinde ki Saate Tıklayınca Alarm Kısmına Geçilmiyor :hmmm. Acaba Bununla İlgili olan Dosyaları Biliyor musun Üstad veya Sorunu Nasıl Çözebileceğimi. Kusra bakma yeni Fw'nle uğraşırken Senide sorularımla sıkıyorum ama :S:(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:hmmm C6'larda böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Sorun ev ekranı widgetiyle alakalı. Tam çözemedim k. bakma :(

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
:hmmm C6'larda böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Sorun ev ekranı widgetiyle alakalı. Tam çözemedim k. bakma :(

Ev Ekranıyla ilgili bir tek widget sıralamasını değiştirdim ama saati hiç ellemedim. Birde 2. ev ekranına saat ekledim. Anlamadım neden böyle bir şey oldu tuhaf. Teşekkür Ederim Üstad.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birşey değil. N97 portlarını hiç kullanmadığım için hatalarınıda bilmiyorum doğal olarak.

Bu kadar anlayışlı biri olduğun için ayrıca :tşk:. Senin gibi üyeler dünyaya 1 defa geliyor :oke:

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Birşey değil. N97 portlarını hiç kullanmadığım için hatalarınıda bilmiyorum doğal olarak.

Bu kadar anlayışlı biri olduğun için ayrıca :tşk:. Senin gibi üyeler dünyaya 1 defa geliyor :oke:

Aslında pek bir farkı yok hataları düzeltmek için diğer düzenlediğim C6 Fw'lerinden dosya alıyorum :D Baktım Sorunlar düzelmiyor N97 portunda bulunan performans dosyalarını C6'ya aktaracağım. C6'dan Devam.

- Çok Teşekkür Ederim Üstad. :utan

Üstad, Açılış Animasyonu Kaldırmak için;

"Private/10202be9" Klasörü İçerisinde "101F8763.txt" Adlı Not Defteri Dosyasını Açııp,

0x3 string "z:\\resource\\apps\\startup_tone.aac" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0xD string "z:\\resource\\apps\\startup.mbm" 0 cap_rd=alwayspass

Tırnak içerisinde ki dosya yollarını kaldırdım yeterlidir değil mi? Saçma Bir Soru aslen ama Mod Arşivinde ki 0 byte açılış animasyonu dosyalarında bazı farklar görünce biraz kafam karıştı. :)

N97 İle İlgili Bilgi Veren Bir Üye Bana Bunları Söylemişti;

N97 portu C6 portundan daha sağlamdır taban farkı var tabiki

C6 portuna uyquladıqımız bazı mod'lar N97 portuna uyum saqlamakta

Batarya ömrü ve ROM ömrü C6 tabanına qöre daha uzun ömürlüdür

Kendi yaptıqım 5250 RM-684 N97 V30 portundan biliyorum Bir dolumdan sonra 2 qünlük şarj kullanımı elde etmiştim

Şahsen 5800 ve diqer S60v5 cihazlar içinde N97 v30 Portunu Tavsiye ederim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Açılış animasyonunu kaldırmak için boyutu 0 byte olan dosyaları kullanmalısın. Eğer tırnak işaretleri içerisindekileri silersen, sistem varsayılan dosyaları kullanır yine silinmez.

N97 portu daha iyi fakat neden desteği böyle az anlamadım. Üyenin söyledikleri oldukça mantıklı.

----------Eklendi @ 16:20:49 ---------- Yazıldı @ 16:18:00 ----------

Sanırım anladım, C6 bütün s60v5 cihazlara port edilebiliyor, n97 öyle değil :hmmm

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Açılış animasyonunu kaldırmak için boyutu 0 byte olan dosyaları kullanmalısın. Eğer tırnak işaretleri içerisindekileri silersen, sistem varsayılan dosyaları kullanır yine silinmez.

N97 portu daha iyi fakat neden desteği böyle az anlamadım. Üyenin söyledikleri oldukça mantıklı.

----------Eklendi @ 16:20:49 ---------- Yazıldı @ 16:18:00 ----------

Sanırım anladım, C6 bütün s60v5 cihazlara port edilebiliyor, n97 öyle değil :hmmm

Çok Teşekkür Ederim Üstad :)

Söylediğin Olabilir Üstad ama DailyMobile'de Şöyle Cfw'ler var;

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben temiz portunu kastettim. N97 nin portunu elimizle yapmalıyız. Hazır yok galiba :)

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Ben temiz portunu kastettim. N97 nin portunu elimizle yapmalıyız. Hazır yok galiba :)

Ben burdan indirdim. Bu temiz port sayılmıyor mu? :) Ben mi yanlış biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Görmemişim demekki :ehe. Link için teşekkürler. İnsan C6 diye takıla takıla başka portları gözden kaçırabiliyor :)

ibrdd

Üye
hocam bir dosyada trojan görünüyor?

Üst Alt