1. Modlar karışıktır. İçerisin bazı modlar her türlü sisteme uyar (ofw, c6v41, c6v40, c6v20 vs.). Bazı modlar ise sadece bazı sistemlerde çalışırlar. Mesela bir mod C6v41 CFW'sinde çalışmaz, orjinal fw'de çalışır. Bu arşivde orjinal fw'ye uyan çok mod var. İstediğin modları bir klasöre al ve teker teker orjinale uygula. Çalışmayanları elersin.
2. Genelde sorun olmaz ama telefonun açılmamasına veya reset atmasına neden olanlar olabilir.
3. Dediğin siteyi çok iyi biliyorum ve kendimde bahsettiğin siteden sıfır portları indirip Türkçe yama atıp yayınlamıdım:
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...00-523x-5530-x6-5250-a-556838.html?highlight= . Bu adresteki CFW'lerin tamamı sıfır port ve Türkçedir.
Mod uygulama konusunda şöyle söyliyim: Bir modun birkaç versiyonu/çeşidi olabilir. Birini uyguladığında aynı dosya isimlerini içeriyorsa diğer modun özelliklerini değiştirir. Son uyguladığın geçerli olur. Hatırlatmam gereken birşey var: Klasör isimleri aynı olsa farketmez, ancak dosya isimleri aynı olmamalıdır. Eğer böyle çakışan modlar varsa hangi modu uygulamak istersen onu seçmelisin.
Mesela diyelim ki bir modun içinde Sys\Bin\StaticFeatures.dll dosyası var. Bunu uygulayacaksın ama senin önceden Rofs'a uyguladığın bir modda da Sys\Bin\StaticFeatures.dll dosyası var. Bu ikisinin özelliklerini karşılaştırıp-beğendiğin modu uygularsın.
Video görünmemesi için bir mod olması gerekiyor arşivde. Eğer yoksa bunun için Google'a biraz mod araştırmalısın.
Her yazdığını cevapladım, umarım memnun olursun.