4. Revizyon! Dünyanın En Büyük CFW Mod Arşivi | Rambo_FT'nin Mod Arşivi | C6/OFW | 26.09.2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim.

LeaD3R

LeaD3R

Üye
ustam çok sağol çok teşekkürler

benide çırak olarak alsana :d: karın tokluğuna çalışırım sen yol yemeği karşıla :d:

bunları c5-03 orjinal yazılıma da atabiliyor muyuz???

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C5-03 için CFW görmediğim için yapılamıyor diye biliyorum.

LeaD3R

LeaD3R

Üye
c6 port yok ama symbianizenin yapmış olduğu cfwyi modladım biraz
ona değil de orjinaline atsak diye düşünmüştüm de:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen bilirsin.

ysatxE

ysatxE

Üye
Neyin Kafasını Yaşıyon Dünya ,

*-king-*

*-king-*

Üye
bende artık cfw yapmayı denemek istiyorum bi girişiyim şu işe teşekkürler :oke:

kral_zaza_2344

Üye
tesekurler güzel paylaşım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Birşey soracağım bazı modlarda mı sorun var yoksa modlar çakışıyor mu çünkü seçtiğim modlarla cfw yi yapıp flashladığımda telefon açılmadan sürekli reset atıyor. :s

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birşey soracağım bazı modlarda mı sorun var yoksa modlar çakışıyor mu çünkü seçtiğim modlarla cfw yi yapıp flashladığımda telefon açılmadan sürekli reset atıyor. :s

Modlar sorunsuz fakat bazıları uyumsuz. Mesela bazı modlar C6v40 ile çalışırken bazıları orjinal FW de çalışıyor. Sende bunları C6v41 için uyguladığında telefon açılmıyor. Ya da tam tersine C6v41 ile uyumlu modları OFW için uygularsan aynı hata oluşur. Bu çalışıp çalışmayanları test ederek bulacaksın.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
sen ne büyük adamsın kardeşim ya senin kadar paylaşımcı birini görmedim ben helal olsun yaa senin bi konun vardı onu bulamıyorum hani biir çok modder ile birlikte çalıştığın

kaptan933

Üye
emeğe sağlık kardesim. ama sana bir sorum var cfw yaparken bu bosyaları sadece rofs2 dosyasının üstndemi şeklllendircez ? öbür dosyaları nokianın kendi dosyaları mı ? yani nafirimden mesela 5230 un orjnal dosyalarını indirip ordaki rofs2 dosyasını başka bi yere çekip sadece onun üzerinde mi çalışıcaz ? anlatmak istediğim sadece rofs2 dosyasımı işimize yarayan.. ?

Şimdiden teşekkürler..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anlamıyorsan kullanma. İçerisinde 100 den fazla mod var. Sadece 1 ini yanlış kullanman sonucu telefonun açılmayabilir. Hatta Rofs2 de MB sınırını aşıp öyle flaşlarsan telefonun bir daha servise gitmeden açılmayabilir.

İyiliğin için söylüyorum. Önce biraz araştır. Modları paylaştım daha fazlasını istemeyin, araştırmacı, emek harcayan olun. Bir kerede bazı şeyleri arayarak bulun.

Not: Sözüm sadece @kaptan933'e değildir, tüm CFW yapımından anlamayıpta modlamak isteyenleredir.

----------Eklendi @ 22:39:57 ---------- Yazıldı @ 22:30:02 ----------

Paylaşımcılık ruhundan anlamayanlar yüzünden link kaldırılmıştır.

ugur3535

ugur3535

Üye
rabmo kardeş neden alındın ki sen ilk telefonu eline aldığında birisi sana anlamıyorsan mod yapma deseydi zoruna gitmez miydi? arkadaş ne kadar kibar bir şekilde sormuş evet veya hayır demek bu kadar mı zor?ne diye kibirli konuşuyorsun. senin paylaşımına teşekkür etmiş emeğine sağlık demiş. bence alınganlığa gerek yok.teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Forumda CFW yapımına heveslenipte destek konuları ve mesajları atanlar yüzünden sinirlendim. Birşeyler paylaşıyorum, paylaştığıma pişman oluyorum. Şuan sakinim, bir daha ki sefere sinirlerime hakim olmayı deneyeceğim.

Şunu da belirteyim; bazen öyle anlar oluyor ki sinirlenince birine patlıyorsun, tabi bu sadece 1 kişiye has değil. Sende böyle anlamışsın. Not'u okumadın galiba.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Öncelikle Emeğine Sağlık çok güzel çalışma olmuş. Çok Teşekkürler... (Birkaç basit sorum olacak)

Üstad ben bunları indirdim.

->
Bir fw düzenlemeyi denemek istiyorum. Bunların hepsi C6 v41 için geçerli midir? veya 5800 v60 için ? Yoksa hepsinin ayrı mıdır? Bazı klasörlerde yazıyor Orjinal Fw için vs. diye. 5800 Orjinal Fw'si için olan Modlar C6 Fw'sine de uygulanabilir mi? (ben farklı sitelerden bir kaç mod indirdim geneli C6 nın ama içinde 5800 ofw si için olanlarda var sanırım yazmıyor klasörlerde)

->
Birde bana hangisini düzenlemeyi denememi önerirsin? C6 v41 mi? 5800 Orjinal fw'sini mi? Orjinal fw denemek istiyordum ama ona pek mod bulunmuyor gibi yada ben gözden kaçırıyorum az mod var gibi.

->
C6 v20 fw si için olan bir mod c6v41 de uygulanırsa sorun yaşatır mı? (birçok mod indirdim hangisi hangi sürümün bilmiyorum sorun olacak sanırım :S )

->
Birde vereceğim linkte ki C6 v41 fw si acaba 0 mıdır? senin bu forumda üyeliğin var sanırım belki görmüşsündür? 0 fw ile başlayıp denemek istiyorum. Eğer bu Nokia'nın yayınladığı değilse bana hiç düzenlenmemiş bir C6 v41 fw si linki verebilir misin?

Eğer bu linkteki Fw'yi indir dersen Türkçe desteği olmayabilir. Bunun için burada ki Türkçe dil dosyasını indirmem doğru mudur? Yoksa farklı bir dil dosyası mı indirmeliyim?

->
Bu Soruyu Örneklendirerek Sorayım;

Mesela görsel bir mod ekliyeceğim "Private/10202be9/101F8763" Dosyasına verdiğin dosyalardan birini indirdim ve attım. Buraya o dosyanın ekliyeceği özellik eklendi. Daha sonra aynı klasör yolunda ki dosyayla ilgili yeni görsel bir mod eklerkenken ilk yapmış olduğum mod kaybolur mu? yoksa 2'si de aynı dosya içerisinde kalır mı?

Galeride Sadece Fotoğrafların görünmesini nasıl sağlarım? Videolar Video Merkezinde gözüksün sadece yeter.

Cevaplarsan çok sevinirim. Şimdiden Teşekkür Ederim...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1. Modlar karışıktır. İçerisin bazı modlar her türlü sisteme uyar (ofw, c6v41, c6v40, c6v20 vs.). Bazı modlar ise sadece bazı sistemlerde çalışırlar. Mesela bir mod C6v41 CFW'sinde çalışmaz, orjinal fw'de çalışır. Bu arşivde orjinal fw'ye uyan çok mod var. İstediğin modları bir klasöre al ve teker teker orjinale uygula. Çalışmayanları elersin.

2. Genelde sorun olmaz ama telefonun açılmamasına veya reset atmasına neden olanlar olabilir.

3. Dediğin siteyi çok iyi biliyorum ve kendimde bahsettiğin siteden sıfır portları indirip Türkçe yama atıp yayınlamıdım: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...00-523x-5530-x6-5250-a-556838.html?highlight= . Bu adresteki CFW'lerin tamamı sıfır port ve Türkçedir.

Mod uygulama konusunda şöyle söyliyim: Bir modun birkaç versiyonu/çeşidi olabilir. Birini uyguladığında aynı dosya isimlerini içeriyorsa diğer modun özelliklerini değiştirir. Son uyguladığın geçerli olur. Hatırlatmam gereken birşey var: Klasör isimleri aynı olsa farketmez, ancak dosya isimleri aynı olmamalıdır. Eğer böyle çakışan modlar varsa hangi modu uygulamak istersen onu seçmelisin.

Mesela diyelim ki bir modun içinde Sys\Bin\StaticFeatures.dll dosyası var. Bunu uygulayacaksın ama senin önceden Rofs'a uyguladığın bir modda da Sys\Bin\StaticFeatures.dll dosyası var. Bu ikisinin özelliklerini karşılaştırıp-beğendiğin modu uygularsın.

Video görünmemesi için bir mod olması gerekiyor arşivde. Eğer yoksa bunun için Google'a biraz mod araştırmalısın.

Her yazdığını cevapladım, umarım memnun olursun.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5

Üst Alt