4.Maxicep En Güzel Fotograf Yarışması ( Sonuçlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
tüh be .. :D :D

--------------- Ekleme ---------------

Puanlama:"69" Puan

Ayrıyetten bravo JanBerg.. :D

CanceR

CanceR

Üye
3 ünüzüde tebrik ederim ;)

superXT

Üye
fotografları beyenip oy veren arkadaşların göz sevki süper yani bu yarışmada torpil var denecek kötü fotograflar geçenlerde birşeyler duymudum haksızlık felen bir arkadaş haksızlık yapıldı diyordu araştırdım çocogun fotografları konulmamış kişi haklıymış sizden bir cevap gelmemiş

yasirarslan

yasirarslan

Üye
3 kişi kazandı olsun yarışmakta güzeldi.....

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Tebrikler

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Tebrik ederim arkadaşlar. güzel resimler :)

kurt bey

kurt bey

Üye
dereceye giren arkadaşları ve yarışmayı organize eden oğuz arkadaşımızı tbrik ediyorum.

iremm

iremm

Üye
tebrikler janberg oğuz böyle bir yarısma organize ettiğin için sana da tesekkürler

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
dereceye giren arkadaşları ve yarışmayı organize eden oğuz arkadaşımızı tbrik ediyorum.

tebrikler janberg oğuz böyle bir yarısma organize ettiğin için sana da tesekkürler

tesekkurler oylamaya katılan herkese güzel yarısma oldu gercekten puanlama sıstemı eskısıne göre ıyı bence yarısmayı duzenleyen ousahınede tebrık edıyorum herkese tesekkurler :)

tbrkler..yarışmayı hazırlayan ve emek harcayan Ousa Tşkler ;)

ben teşekkür ederim verdiginiz oylar ve ilgiden dolayı:oke:

fotografları beyenip oy veren arkadaşların göz sevki süper yani bu yarışmada torpil var denecek kötü fotograflar geçenlerde birşeyler duymudum haksızlık felen bir arkadaş haksızlık yapıldı diyordu araştırdım çocogun fotografları konulmamış kişi haklıymış sizden bir cevap gelmemiş

yarışmada ne tür torpil var anlamadım oyları ben degil sizler sundunuz...Haksızlık filanda yok son anda Coyeter adlı arkadaşımızın bir resmi alıntı oldugunu gördügümüz için çıkardık...

Yarışma Katılım süresince bir çok katılımcıyı inceledik ve ben teker teker o resimleri kontrol ettim her ayrıntısına kadar...Bu Benim yaptıgım ikinci yarışma benim yarışmalarımda haksızlık,torpil vs herhangi birşey olmadı olmuyacakta sonuçta oylar sizden geliyor....Bir Emek sunuluyorsa Yarışmanın Kurallarına uyum içinde sunulmalıdır...Merak etmeyin ben gereken cvpları verdim o okumamıştır

saygılarımla

Ben Hiç Bir Dosyayı Açamıyorum. Tıkladığım Zaman Tık Diye Bir Ses çıkarıyor.
Teşekkürler..

Dostum linkleri bir daha gözden geçirdim sorun linklerde degil senden kaynaklanıyor:oke:

FerreT

FerreT

Üye
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt