4 kapılı lamborghini !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crouch

Üye
    Konu Sahibi
4 kapılı lamborghini !
Lamborghini normalde 2011 yılında piyasaya sunacağı 4 kapılı otomobilini 2014 yılına erteledi. İşte yeni model ve detaylar.

2008 yılında Paris Otomobil Fuarı'nda 4 kapılı Estoque modelini tanıtan Lamborghini, aracın 2011 yılında seri üretime geçeceğini açıklamıştı. Ancak fuarın yapıldığı dönemlerde kendini gösteren kriz, otomotiv sektörünü derinden etkilemiş Lamborghini'nin yeni projesinin 2010 yılının yaz aylarında tekrar hayata geçirileceği söylenmiş ancak resmi olarak doğrulanmamıştı.

Ancak yapılan açıklamalara göre Lamborghini bu modelini 2014 yılında piyasaya sürecek. Dünyada genel olarak yükselmekte olan otomotiv pazarında rakiplerinin ataklarına karşılık vermek isteyen ve sektörde sahip oldukları payı kaybetmek istemeyen Lamborghini yetkilileri; Maserati, Porsche ve Aston Martin gibi büyük rakiplerinin ardından '4 kapılı' araç pazarına bir an önce girmek istiyorlar.

Proje iptal edilmeden önce, aracın yılda 3 bin adet üretileceği ve fiyatının ise 200 bin dolar olacağı söylenmişti. İlerleyen zamanlarda aracın bir de Coupe versiyonunun piyasaya çıkarılacağı söyleniyor. 570BG V10 motorla gelecek olan Lamborghini Estoque hakkında yeni bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

63 mustafa

63 mustafa

Üye
süper bir araba buna bayılıyorum

technoshark

technoshark

Üye
dehşet bişey, tam benlik :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bizzat incelenmiştim oldukça hoş bir model tasarım olarakta teknik detay olarak da

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Arkası sanki biraz bozmuş .
Alanlara hayırlı olsun . Benim tek hayalim Volvo almak . :D

william75

william75

Üye
fiyat ne olcak acaba :hmmm

nitroux

nitroux

Üye
Dehşet verici güzel... :oke:

buketcik

buketcik

Üye
gerçeksi durmuyor animasyon gibi.ben beğenmedim .belki siyah olsaydı yada kırmızı daha güzel asi dururdu.sinirli gibi duruyor.:ehe

nitroux

nitroux

Üye
gerçeksi durmuyor animasyon gibi.ben beğenmedim .belki siyah olsaydı yada kırmızı daha güzel asi dururdu.sinirli gibi duruyor.:ehe

Zevk meselesi tabi ama sana bu yorumu yapmadan önce Lamborghini'nin diğer modellerinide bir görmeni öneririm. Markanın yıllardır dizayn anlayışı bu şekilde zaten... Asabi, ateşli ve kuvvetli...:oke:

• Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye
Zevk meselesi tabi ama sana bu yorumu yapmadan önce Lamborghini'nin diğer modellerinide bir görmeni öneririm. Markanın yıllardır dizayn anlayışı bu şekilde zaten... Asabi, ateşli ve kuvvetli...:oke:

eminim öyledir

serecans

serecans

Üye
super araba

Necmati

Necmati

Üye
tip olarak çok iyi bence

murat2414

Üye
gerçekten süper bir araç çok beğendim ( ama biraz camaroya benzemiş ön-arka)

dufy85

dufy85

Üye

bende senin yazını alıntı yaparak şöyle demek istiyorum. göz var nizam var. kırmızı bu arabaya gidermi.

zevkler tartışılmaz tamam ama acaba 10 kişiye sorsak kaç kişi kırmızı yakıştırır bu arabaya :hmmm

bide gerçeksi nedemek yahu :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt