4 Dersten Büte Kaldım :(

Sponsorlu Bağlantılar

CANGO97

CANGO97

Üye
11 senelik öğrenciyim matematikden anladıgım tek şey toplama-çıkarma-bölme-çarpma:ah:agla2: ortalama ile geçme olmasa ..... tutduk :icelim:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Üni ilk sene benim de durumum böyleydi, bütlerde de geçemeyince bir sonraki yıla sarkıttım bazen aynı gün 4 sınava girdiğim oluyordu, sabah sabah tüylerim diken diken oldu yine. Allah kurtarsın :D öğrencilik çok güzel ama saçların yarısını ünide bırakıp dönüyorsun eve.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve OttomaN TigeR
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Üni ilk sene benim de durumum böyleydi, bütlerde de geçemeyince bir sonraki yıla sarkıttım bazen aynı gün 4 sınava girdiğim oluyordu, sabah sabah tüylerim diken diken oldu yine. Allah kurtarsın :D öğrencilik çok güzel ama saçların yarısını ünide bırakıp dönüyorsun eve.
korkutma abi :ehe

• Beğen
Tepkiler: EroL
Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
11 senelik öğrenciyim matematikden anladıgım tek şey toplama-çıkarma-bölme-çarpma:ah:agla2: ortalama ile geçme olmasa ..... tutduk :icelim:
Bizim ki biraz daha karışık. Finalden 50 alma zorunluluğu var beni biteren de bu oldu. Yoksa aldığım not sınıf ortalamasının civarında hep. Dev-C++ dersi örneğin sınıf ortalaması 11 aldığım not 10 :)
Ben aynı gün en fazla iki sınava girdim orada sorun yok ta bütlerde kurtarabileceğimi düşünmüyorum bu da devamlı canımı sıkıyor. Bence öğrencili te güzel değil gün boyu yurttayım. Gereğinden fazla asosyalim :)

• Beğen
Tepkiler: CANGO97 ve .caner.
Enes

Enes

Üye
1 dersten kaldım onu da geçerim inşallah :D

LimePie

LimePie

Üye
2 dersim var ne yazıkki :)

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
1 dersten kaldım onu da geçerim inşallah :D
Bir dersten kaldım diyince aklıma bir dersten kaldım diyen arkadaşım geldi. Meğerse bir dersten geçniş :) . Sende inşallah kurtarırsın onu, tabi bende en azından ikisini ;)

• Beğen
Tepkiler: Enes ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Bir dersten kaldım diyince aklıma bir dersten kaldım diyen arkadaşım geldi. Meğerse bir dersten geçniş :) . Sende inşallah kurtarırsın onu, tabi bende en azından ikisini ;)
:oha: :D 1 dersten mi geçmiş :oha:

Enes

Enes

Üye
belki ben de 1 dersten geçtim :D inşallah kurtarırız hepimiz :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Invoke

Invoke

Üye
bundan büyük ihtimal geçerim oh mis kafa rahat başka ders yok :D

Ben ucu ucuna kaldım ya finalde bir soruyu yanlış anlamışım aslında geçerdim. Demin büte girdim, finalden zordu. Arkadaş böyle iş mi olur ya, finali geçemiyoz ki büte geliyoz de mi? Adam daha zor sormuş. Seneye diğer hocadan alacam, o kolay soruyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Enes ve .caner.
LimePie

LimePie

Üye
ali48hatay kardeşim sen mühendislikmi okuyorsun ?

Enes

Enes

Üye
Ben ucu ucuna kaldım ya finalde bir soruyu yanlış anlamışım aslında geçerdim. Demin büte girdim, finalden zordu. Arkadaş böyle iş mi olur ya, finali geçemiyoz ki büte geliyoz de mi? Adam daha zor sormuş. Seneye diğer hocadan alacam, o kolay soruyor. :D
hocalar bütte neden zor soruyor çünkü bazı uyanıklar bilerek büte bırakıyo bütte daha yüksek notla geçiyo :D Hukukçu mesela bizde öyle yaptı final test 4 şıklıydı. Bütte 5 klasik soru sordu :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Invoke