Aligzl94
Üye
Kötü olmuş. Hangi bölümBen de kaldım.![]()
Yanlış hatirliyorumdurOhoo yok ya öyle olsa kimse geçemezdi ki
[/quote]MuhtemelenYazılar neden birbirleriyle karıştı sitede bug mu var ??
Kötü olmuş. Hangi bölümBen de kaldım.![]()
Yanlış hatirliyorumdurOhoo yok ya öyle olsa kimse geçemezdi ki
[/quote]korkutma abiÜni ilk sene benim de durumum böyleydi, bütlerde de geçemeyince bir sonraki yıla sarkıttım bazen aynı gün 4 sınava girdiğim oluyordu, sabah sabah tüylerim diken diken oldu yine. Allah kurtarsınöğrencilik çok güzel ama saçların yarısını ünide bırakıp dönüyorsun eve.

Bizim ki biraz daha karışık. Finalden 50 alma zorunluluğu var beni biteren de bu oldu. Yoksa aldığım not sınıf ortalamasının civarında hep. Dev-C++ dersi örneğin sınıf ortalaması 11 aldığım not 1011 senelik öğrenciyim matematikden anladıgım tek şey toplama-çıkarma-bölme-çarpmaortalama ile geçme olmasa ..... tutduk
![]()
Ben aynı gün en fazla iki sınava girdim orada sorun yok ta bütlerde kurtarabileceğimi düşünmüyorum bu da devamlı canımı sıkıyor. Bence öğrencili te güzel değil gün boyu yurttayım. Gereğinden fazla asosyalimÜni ilk sene benim de durumum böyleydi, bütlerde de geçemeyince bir sonraki yıla sarkıttım bazen aynı gün 4 sınava girdiğim oluyordu, sabah sabah tüylerim diken diken oldu yine. Allah kurtarsınöğrencilik çok güzel ama saçların yarısını ünide bırakıp dönüyorsun eve.

Bir dersten kaldım diyince aklıma bir dersten kaldım diyen arkadaşım geldi. Meğerse bir dersten geçniş1 dersten kaldım onu da geçerim inşallah![]()
. Sende inşallah kurtarırsın onu, tabi bende en azından ikisini Bir dersten kaldım diyince aklıma bir dersten kaldım diyen arkadaşım geldi. Meğerse bir dersten geçniş. Sende inşallah kurtarırsın onu, tabi bende en azından ikisini
![]()
1 dersten mi geçmiş 
O da sorun değil. Ben üçünü geçip dördünü bırakmışım içim yanıyor hala2 dersim var ne yazıkki![]()
Evet 6 tane bırakmış 1 tane geçmiş. Ben de o civarlarda bekliyordum aslında![]()
1 dersten mi geçmiş
![]()
mühendislikte olur böyle diye kendimizi avutuyoruz ama gene çok abarttık bence.belki ben de 1 dersten geçtimBir dersten kaldım diyince aklıma bir dersten kaldım diyen arkadaşım geldi. Meğerse bir dersten geçniş. Sende inşallah kurtarırsın onu, tabi bende en azından ikisini
![]()
inşallah kurtarırız hepimiz 
belki ben de 1 dersten geçtiminşallah kurtarırız hepimiz
![]()
belki ben de 1 dersten geçtiminşallah kurtarırız hepimiz
![]()
iyiymiş. Bir dersten geçmekte başarıdır
Bişey olmaz seneye(de) kullanırsın. Benimde seninkinden farklı olacağını sanmıyorumBen kurtaramadım sınavdan geliyorum. :/

bundan büyük ihtimal geçerim oh mis kafa rahat başka ders yokBen kurtaramadım sınavdan geliyorum. :/

bundan büyük ihtimal geçerim oh mis kafa rahat başka ders yok![]()

Evetali48hatay kardeşim sen mühendislikmi okuyorsun ?
hocalar bütte neden zor soruyor çünkü bazı uyanıklar bilerek büte bırakıyo bütte daha yüksek notla geçiyoBen ucu ucuna kaldım ya finalde bir soruyu yanlış anlamışım aslında geçerdim. Demin büte girdim, finalden zordu. Arkadaş böyle iş mi olur ya, finali geçemiyoz ki büte geliyoz de mi? Adam daha zor sormuş. Seneye diğer hocadan alacam, o kolay soruyor.![]()
Hukukçu mesela bizde öyle yaptı final test 4 şıklıydı. Bütte 5 klasik soru sordu 
kaçıncı senen ve hangi bölüm ?
Geçen yıl hazırlıktım bu yıl bir e gidiyorum. Elektrik elektronik bölümüm
kaçıncı senen ve hangi bölüm ?