4 çekirdekli ilk akilli telefon yolda:meizu mx

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
4 çekirdekli ilk akilli telefon yolda:meizu mx
En bilindik iPhone klonu olan Meizu, sektörün 4 çekirdekli ilk akıllısı olmaya aday yeni Android'ini satışa sunmaya hazırlanıyor. Çin menşeli firmanın ilk olarak kendi vatanında satışa sunacağı Meizu MX isimli model hakkında şimdilik elimizde fazla bir teknik veri bulunmuyor. 16GB dahili hafıza ile gelecek versiyonunu çift çekirdekli, 32GB'lık olanınsa 4 çekirdekli işlemci tarafından güçlendirileceği belirtilen 10mm'lik kalınlığa sahip olacak akıllı 4-inç'lik qHD (960 x 540) çözünürlükte ekranla gelecek. Cortex A9 tabanlı işlemcilerin kullanılmasının beklendiği modelin fiyatlandırması ise sırasıyla 625 ve 780 dolar olacak. Kasım ayına takvimlenen modelin Çin haricinde satışa sunulma ihtimalinin çok düşük olduğu da belirtilenler arasında...(alintidir)

PriZm

PriZm

Üye
bu 4 çekirdek olayı bana biraz anlamsız geliyor...

hadi tablet ve pc de çekirdek sayısı yüksek olur tamam ama bir telefona neden 4 çekirdek koyarsınızki? Şarj 1 saatte biter

eğer koyacaksan telefonun biryerine fanda koyman gerekir

ayrıca en az 3000 mah batarya...

Çok anlamsız.

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
bu 4 çekirdek olayı bana biraz anlamsız geliyor...

hadi tablet ve pc de çekirdek sayısı yüksek olur tamam ama bir telefona neden 4 çekirdek koyarsınızki? Şarj 1 saatte biter

eğer koyacaksan telefonun biryerine fanda koyman gerekir

ayrıca en az 3000 mah batarya...

Çok anlamsız.

Haklısın ama 2250 2500e yaklasan bataryalar sayesinde bu açık kapanabilir. Üstelik yeni telefonlarinda pc yada tablet den farkı kalmadı. Birkaç işlemi birden yaparken 4 cekirdegin faydasi olacagi kesin...

PriZm

PriZm

Üye
hmm olabilir peki ısınma sorunu?

örneğin galaxy 2 şarj olurken ve internette gezinirken adeta "Yanıyor"

yakında telefonlara fan takacaz:D

Kedi Yavrusu

Üye
galaxy s2'yi geçtim, tek çekirdekli 1ghz işlemcili androidlerin bile açamadığı oyun vs. Yok bu ne çekirdek merakı. :) yanına fan ile akü de versinler :)

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
Bende de galaxy ace var. Sarjdayken tutamaz oluyorum :)) çinliler çakma makma yapıyor ama bulup bunun da çaresini;)

Favorite

Favorite

Üye
Fan istiyoruz arkadaş olmaz böyle elimiz yanıyo hemde 4 çekirdekli fan olsun olmuşken.

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben galaxy s3 u bekliyorum :ehe

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
bi telefona çok abartılı bence

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çekirdek olayı tamamen göz boyama isine döndü.
Peformansında bi dur noktası vardır.Gelecek yazılım ile sekillenmeli donanım ile degil.

mkemalynd

mkemalynd

Üye
    Konu Sahibi
Bak o olabilir nitrojene yatiririz telefonları :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
arkadaslar 4 cekirdege takilmayin siz mesela galaxy s3 te 2 ghz 4 cekirdek islemci 1.5 gb ram gelecek deniyor herkesn aklina ilk once batarya geliyor nasil yetecek diye.. 3000 mAh Li-Po bataryayla ne olur biliyomusunuz siz :) soyliyim telefonu koyarsiniz masanin ustune 1 ay sonra duyarsiniz sesini sarj et diye:) bence hic sorun degil benim icin sarji cunku benim pc im 1.6 cift cekirdekli :) 2 saat bile dayanmiyor sarji :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt