LG G6 akıllı telefon çok yakında duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G6 akıllı telefon çok yakında duyurulacak
LG G6 çıkış tarihi hakkında önemli bilgiler şirketin üst düzey yöneticisi üzerinden geldi.

Akıllı telefon pazarında şu an gözler, ABD'nin CES 2017 etkinliğine çevrilmiş durumda. Samsung, yeni Galaxy A (2017) serisini bu etkinlikte duyurdu ve farklı firmalar da değişik tasarıma sahip cihazlarını duyurmaya devam ediyor.



LG de CES 2017'de ABD pazarı için yeni akıllısı Stylo 3'ü duyurdu. Bu cihaz aslında firmanın daha önce duyurduğu Stylus 3 ile aynı olurken, firma geçtiğimiz dönemde olduğu gibi ABD'de farklı isimler kullanmayı tercih ediyor.

Diğer taraftan yakın zaman da da firmanın yeni amiral gemisi modelini sunması bekleniyor. Geçtiğimiz sene modüler tasarım ile gelen LG G5'in halefi olarak gelecek olan yeni akıllı telefonun LG G6 adı ile sunulması bekleniyor.

Wall Street Journal üzerinden gelen bilgiye göre LG'nin Teknoloji Bölümü'nün başındaki isim olan Skott Ann, LG G6'yı doğruladı. Ayrıca Ann, yeni akıllı telefonun çok yakın bir zamanda sunulacağını da müjdelemiş.

Gelen bilgilere göre gelecek ay sonlarında İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde LG, bu yeni amiral gemisini resmi olarak duyuracak.

Qualcomm'un CES 2017'de detaylarını açıkladığı yeni üst seviye yonga seti Snapdragon 835'in LG G6'da yer alması bekleniyor. Bu yonga seti, sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci içeriyor. Önceki modeller gibi Quad HD ekran içerecek cihazın 500$ - 600$ arasında bir fiyat etiketi ile satışa çıkacağı ifade edilmekte.

LG G6 akıllı telefon çok yakında duyurulacak
 


Üst Alt