Meizu Pro 7 akıllı telefon 4K ekran ve Titanyum gövde ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Meizu Pro 7 akıllı telefon 4K ekran ve Titanyum gövde ile geliyor
Geçtiğimiz sene Çinli firmalar arasında dikkat çeken üreticilerden birisi de Meizu olurken, firma 22 milyon gibi rekor seviyede akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. Firma büyük oranda cihazlarını Çin'de satışa çıkartırken, Çin dışında satılan Meizu oranı ise %10 oldu. Özellikle firma fiyat / performans oranı yüksek modellerle adından söz ettiriyor.



Meizu'nun 2016'da sunduğu modellere bakacak olursak eğer, üst seviyede ilk olarak Meizu Pro 6 duyurularak pazara sunulurken, sene sonunda ise Meizu Pro 6s gelmişti. Ayrıca Meizu Pro 6 Plus adında bir başka model daha yine sene sonuna doğru firmadan geldi.

Bu sene ise gözler Meizu'nun yeni üst seviye modeline çevrilmiş durumda ve bu cihazın Meizu Pro 7 adı ile sunulması bekleniyor. Firma önceki nesle göre biraz daha üst düzey donanım özellikleri ile sunulacak ve son gelen bilgiler ise bir hayli ilginç.

İddialara göre Meizu Pro 7 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 3840x2160 piksel 4K çözünürlüğünde dokunmatik AOD ekran içerecek. Ayrıca akıllı telefonun arkasında 12MP Sony IMX362 CMOS sensör içeren kamera bulunacak ve kameranın yuvarlak çerçeve flaş ile gelmesi bekleniyor.

Yeni cihazın MediaTek'in yeni on çekirdekli işlemcili Helio X30 yonga setinden güç alacağı ifade edilirken, ayrıca sistem belleği 4GB, dahili veri kapasitesi 64GB olan versiyon ile sistem belleği ve dahili veri kapasitesi 6GB / 128GB olan farklı bir versiyonun da geleceği ifade edilmekte.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
4K Ekrana Direk 220yi Bağla Çalışsın O Şarj Dayanmaz Ona :D
 


Üst Alt