murat.122a
Üye
-
Konu Sahibi
-
Devam etmeyecek mi derken? Hiç bir operatör 4.5 g geldi diye kota vermez fazladan bence. Ama sınırsız verir adam gibi de akk koyarsa 60lira dan ben hemen alırım.Yine Aynı Devam Etmeyecekmi? Aslında 2 Gündüz 2 de Gece Veriyor Turkcell Şu Andada Çokta Aratacağini Sanmıyorum
Ohh valla. Burda sınırsız 3g falan yok. Olan da 15 e kadar sınırsız sonra hız 196kbs ye düşüyor. Sözde sınırsız yani.Ben fransadayim 3g aylik 3gb 4 ge 50gb (yanilmiyorsam) hak veriyor neden 3g az onu anlamadim. Turkiyede bence paketler ucuzlar.
Sözde "sınırsız internet erişimi veriyoruz" diyorlar. Ama sadece "internet erişimi"n var. Yani kullanamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Paramızla rezil oluyoruzOhh valla. Burda sınırsız 3g falan yok. Olan da 15 e kadar sınırsız sonra hız 196kbs ye düşüyor. Sözde sınırsız yani.
196kbps ye düşüren paketin adı nedir? Araştırdım ama bulamadımOhh valla. Burda sınırsız 3g falan yok. Olan da 15 e kadar sınırsız sonra hız 196kbs ye düşüyor. Sözde sınırsız yani.
Vınn, turkcell de var. Jet olacaktı sanırım.Hocam avea sınırsız vın yazın arayın çıkıyor
Vınn, turkcell de var. Jet olacaktı sanırım.
Şaka bir yanaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada 196 yazmıyor.
Ben de 196yı duyunca "Vay be o kadar hızlandırmışlar mı?" (evet, gerçekten gülünesi bir durum) dedim.
- Sınırsız tarifede adil kullanım kotası 15GB’dır. Kullanım 15GB’a ulaştığında 20GB kullanıma kadar hız 128kbps’a, 20GB kullanım sonrası 96kbps’a düşürülecektir ve bu kullanımlar ek olarak ücretlendirilmeyecektir.128 e düşüyor muş hocam. Ben 196diye hatırladım yanlış kalmış aklımda
Abd indirme izlemek yasak4.5g gelince internet kotaları ne kadar olur limitsiz internet paketleri gelirmi bazı sitelerde 4.5g ile kotalar artacak limitsiz internet gelecek diyorlar bazı ülkelerde ABD Gercek AKK Olmadan hız düsmeden limitsiz internet paketleri veriyorlar BİLGİSİ OLAN DUYAN VARMI
Adam onu versene cok birsey sorun olmaz, orda ama adam 4gb versın 4g olsun indirme yapmak yasak film flan izlemek yasakMesele indirme yasak olması değil. ABD devlet kotalı da kullansa en düşük 256 kbps vermek zorundasın diyor.
HaklısınKotasız internet gelir diye hiç ümitlenmeyin bence , çünkü burası Türkiye burda herşey para para para ...
Bakalım hangısın de daha cok 4.5g verecek4.5G Gelsin Gelmesinede Paketler Ucuz Ve Paket Miktarı Artsın İsterim. Sınırsız Konusuna Gelirsek SuperOnline'da Bile 25GB Akk Veriyor Hatlara Zor Verirler Yani Böyle Düşünmektense 96Kbps Yerine 256 Kbps Yapabilirler Diye Düşünüyorum Yani 2 Kat Sınırsıza Çekebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?