phasan Üye Talebiniz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz 4bucakG YAZIP 4545 YOLLADIM BOYLE MESAJ GELDİ VODAFONE
Talebiniz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz 4bucakG YAZIP 4545 YOLLADIM BOYLE MESAJ GELDİ VODAFONE
0MG90 Üye Şöyle 4G resmini de atayım Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
KinG Tornado Üye phasan' Alıntı: Talebiniz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz 4bucakG YAZIP 4545 YOLLADIM BOYLE MESAJ GELDİ VODAFONE Genişletmek için tıkla ... Bende Cihazınız Desteklemiyor Cihazı Değiştirin Diyor 3G'lilere Yok (Belliydi Böyle Olacağı)
phasan' Alıntı: Talebiniz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz 4bucakG YAZIP 4545 YOLLADIM BOYLE MESAJ GELDİ VODAFONE Genişletmek için tıkla ... Bende Cihazınız Desteklemiyor Cihazı Değiştirin Diyor 3G'lilere Yok (Belliydi Böyle Olacağı)
phasan Üye 0MG90' Alıntı: Şöyle 4G resmini de atayım Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun sana
0MG90' Alıntı: Şöyle 4G resmini de atayım Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun sana
0MG90 Üye phasan' Alıntı: Hayırlı olsun sana Genişletmek için tıkla ... Kotam bitti ondan hız düşük. Daha tadını çıkaramadım
phasan' Alıntı: Hayırlı olsun sana Genişletmek için tıkla ... Kotam bitti ondan hız düşük. Daha tadını çıkaramadım
phasan Üye 0MG90' Alıntı: Kotam bitti ondan hız düşük. Daha tadını çıkaramadım Genişletmek için tıkla ... Bizde suan yok guya başkent te oturuyoruz
0MG90' Alıntı: Kotam bitti ondan hız düşük. Daha tadını çıkaramadım Genişletmek için tıkla ... Bizde suan yok guya başkent te oturuyoruz
phasan Üye xmustx' Alıntı: @phasan sen keçiörendeydin değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Etimesgut