phasan
Üye
Vodafone sıkıntıBu aralar 3g sıkıntı var İnternete girmek için en az çok ciddiyim beklemen gerek girdikten sonra speed test yapım dedim 0.3 mps sıkıntı var 3g de sadece bende değil iş yerinde çalışan arkadaşlarda bile var
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet aynen .Vodafone sıkıntı
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En sıkıntısı vodafone yanımdaEvet aynen .
Niye ?En sıkıntısı vodafone yanımda
Uygulama sa girme sıkıntı oluyor 4 yada 5 dk buluyor baglanmasıNiye ?
Evet uzun sürüyor ben kullandıkları arayüzü beğenmemiş tim şikayet ettim dedim ki diğer operatörler gibi güzel arayüz unuz yok dedim bune dandik arayüz dedim 1 hafta sonra arayüz değişti.Uygulama sa girme sıkıntı oluyor 4 yada 5 dk buluyor baglanması
Google'ın bağlanıyor Vodafon uygulama sıkıntıEvet uzun sürüyor ben kullandıkları arayüzü beğenmemiş tim şikayet ettim dedim ki diğer operatörler gibi güzel arayüz unuz yok dedim bune dandik arayüz dedim 1 hafta sonra arayüz değişti.
Bunlar sınırsız internet yapmazlarTurkcell'den en az 6-8GB'lık sınırsız paket bekliyorum artık. Yıl olmuş 2016 hala 250MB bile satıyorlar.
Şikayet Et ama sen widget yanılıyorsun uygulamadan bağlan bırakana hızlı bağlanıyor ve o zaman widget yenileGoogle'ın bağlanıyor Vodafon uygulama sıkıntı
Widget örnek olarak gostermıştım sorun vodafone uygulamasında zaten Google play de uygulamadan sikayet eden cokŞikayet Et ama sen widget yanılıyorsun uygulamadan bağlan bırakana hızlı bağlanıyor ve o zaman widget yenile
Şaka olacak olsa geri sayım için süre koymazlar bence1 Nisan şakası çıkıyormuş birde
GİGA hızında cok 3 yada 5 telefon destegi varTurk Telekom 4.5g Giga reklamı için Ronaldo'yu Türkiye'ye getirmiş diye bir haber var
giga da hız ne kadarmış? benim telefon destekler gerisini bilmemGİGA hızında cok 3 yada 5 telefon destegi var
1 gigabit di sanırımgiga da hız ne kadarmış? benim telefon destekler gerisini bilmem
Suan bu telefonlar destekliyor İlk etapta Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Note5 ve LG V10 cihazları tarafından bu teknoloji desteklenmektedir. İlerleyen dönemlerde GİGA 4.5G destekleyen cihaz portföyüne yeni cihazlar eklenecektirgiga da hız ne kadarmış? benim telefon destekler gerisini bilmem
Eklenebildiğine göre operatör 4.5g desteğine sahip cat6 modemli cihazlara daha sonra verebilir demekki. İlk etapta sadece bu üç cihaza vererek test etmek istemiş.phasan' Alıntı:Suan bu telefonlar destekliyor İlk etapta Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Note5 ve LG V10 cihazları tarafından bu teknoloji desteklenmektedir. İlerleyen dönemlerde GİGA 4.5G destekleyen cihaz portföyüne yeni cihazlar eklenecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?