Haber 4.5G 1 Nisan Gece 00:00'da Kullanıma Acilmistir

phasan

Üye
4.5g hız vodafone

Son düzenleme:

xmustx

Üye
Ankara/Ulus'ta 56 mb gördüm (Türk Telekom)

phasan

Üye
Bu yarışta biraz zayıf kaldı sanki vodafone

mean472

Üye

Hocam note 4 4G olayını araştırabildiniz mi acaba ?

mean472

Üye
Tam olarak hangi Note 4 u kullanıyorsunuz telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü atarmisiniz

N910H bende ki modeli bu normal olarak desteklemiyormuş ama arkadaş araştıracaktı bilseydim desteklemediğini zaten almazdım ağustos ayında almıştım.

Koradam

Üye
N910H bende ki modeli bu normal olarak desteklemiyormuş ama arkadaş araştıracaktı bilseydim desteklemediğini zaten almazdım ağustos ayında almıştım.
Evet donanımsal olarak desteği yok diye biliyorum bende

Koradam

Üye
Vodafone kullanıyorum zaten çektiği 4-5 mbit hızı var neden bu telefonları farklı farklı yaparlar bilmiyorum ki
H modeli normalde Türkiye modeli değil
Bazılarını mantıklı buluyorum şahsen 4G nin daha gelmeyeceği ülkeye 4G modemli telefonu neden satsın ki 4G siz modeli daha ucuza yapiyorken

0MG90

Üye
Yalova'ya giderken internet kesildi. 4G çekmiyor her yerde. Mecburen 3G'ye geçmek zorunda kaldım.

Benim hattım Türk Telekom telefonum da 920,şimdi speedtest uygulamasıyla hız testi yaptım 5.86 yı geçmedi,sizlerde şu anda durum nedir ?

0MG90

Üye
Bende baya hızlı (Z2)

rawkid

Üye

Dün akşam TT ile yaptığım test. Gayet iyi. Ayrıca odanın baya icinde yaptım meydanda 120 civarına çıkar diyorum [emoji106]

phasan

Üye

Buda benim vodafone hız

4.5G ile batarya performansını test eden oldu mu hiç? Ben detaylı bir deneme yapmadım ama kısa süreli test ettim sarj konusunda sanki biraz daha iyi gibi 3G'den.