phasan Üye Turk telekom 3g ile yeter 4 gerek yok[/QUOTE] Telefon kapatıp altın mı ayrıca orda 4.5g var aktif oldugunda bu hız geldi sana Son düzenleme: 1 Nis 2016
Turk telekom 3g ile yeter 4 gerek yok[/QUOTE] Telefon kapatıp altın mı ayrıca orda 4.5g var aktif oldugunda bu hız geldi sana
BLasTeaR Üye serdar_gs' Alıntı: Alla alla herkes lte geçmiş ben hala hspa 3g deyim Genişletmek için tıkla ... Cihazın ayarlar kısmından Hücresel ayarını seçtin mi?
serdar_gs' Alıntı: Alla alla herkes lte geçmiş ben hala hspa 3g deyim Genişletmek için tıkla ... Cihazın ayarlar kısmından Hücresel ayarını seçtin mi?
phasan Üye hikmet366' Alıntı: YER samsun Canik hiçbir artış yok .ben bu hızları zaten 3.5 g de alıyordum Genişletmek için tıkla ... Bendede suan 3g hızlar sadece adı 4.5g oldu
hikmet366' Alıntı: YER samsun Canik hiçbir artış yok .ben bu hızları zaten 3.5 g de alıyordum Genişletmek için tıkla ... Bendede suan 3g hızlar sadece adı 4.5g oldu
phasan Üye reflex' Alıntı: Abi türktelekom Tekirdağ/çorlu hala yok. Genişletmek için tıkla ... Türk Telekom her yere 4.5g veremeyeceği belliydi
reflex' Alıntı: Abi türktelekom Tekirdağ/çorlu hala yok. Genişletmek için tıkla ... Türk Telekom her yere 4.5g veremeyeceği belliydi
ExSeLANS Üye phasan' Alıntı: Telefon kapatıp altın mı ayrıca orda 4.5g var aktif oldugunda bu hız geldi sana Genişletmek için tıkla ... phasan' Alıntı: Bendede suan 3g hızlar sadece adı 4.5g oldu Genişletmek için tıkla ... Şuan kapatıp açmadım. Onu yapamam ama normalde de iyidi hızım
phasan' Alıntı: Telefon kapatıp altın mı ayrıca orda 4.5g var aktif oldugunda bu hız geldi sana Genişletmek için tıkla ... phasan' Alıntı: Bendede suan 3g hızlar sadece adı 4.5g oldu Genişletmek için tıkla ... Şuan kapatıp açmadım. Onu yapamam ama normalde de iyidi hızım
reflex Üye phasan' Alıntı: Türk Telekom her yere 4.5g veremeyeceği belliydi Genişletmek için tıkla ... Bunları kenera yazıyoruz :P
phasan' Alıntı: Türk Telekom her yere 4.5g veremeyeceği belliydi Genişletmek için tıkla ... Bunları kenera yazıyoruz :P
phasan Üye reflex' Alıntı: Bunları kenera yazıyoruz :P Genişletmek için tıkla ... Umarım her operatör her yerde ceker
reflex' Alıntı: Bunları kenera yazıyoruz :P Genişletmek için tıkla ... Umarım her operatör her yerde ceker
reflex Üye phasan' Alıntı: Umarım her operatör her yerde ceker Genişletmek için tıkla ... Şimdi geldi işte 4.5g yazıyo.
phasan' Alıntı: Umarım her operatör her yerde ceker Genişletmek için tıkla ... Şimdi geldi işte 4.5g yazıyo.
serdar_gs Üye reflex' Alıntı: Şimdi geldi işte 4.5g yazıyo. Genişletmek için tıkla ... Bize yok 4.5g falan biz kenar mahalle çocuğuyuz
reflex' Alıntı: Şimdi geldi işte 4.5g yazıyo. Genişletmek için tıkla ... Bize yok 4.5g falan biz kenar mahalle çocuğuyuz
phasan Üye 4.5g çekmeyen türk Telekom kullanıcısı arkadaşlar biraz sabırlı olun türk Telekom sistem yavaş oldugu için gecikme olabiliyor 4.5g gelmesinde
4.5g çekmeyen türk Telekom kullanıcısı arkadaşlar biraz sabırlı olun türk Telekom sistem yavaş oldugu için gecikme olabiliyor 4.5g gelmesinde
serdar_gs Üye BLasTeaR' Alıntı: Cihazın ayarlar kısmından Hücresel ayarını seçtin mi? Genişletmek için tıkla ... Lte seçili hat uygun telefon uygun herşey tamam ama hala 3g Bizim mahallede yok herhalde
BLasTeaR' Alıntı: Cihazın ayarlar kısmından Hücresel ayarını seçtin mi? Genişletmek için tıkla ... Lte seçili hat uygun telefon uygun herşey tamam ama hala 3g Bizim mahallede yok herhalde
phasan Üye serdar_gs' Alıntı: Lte seçili hat uygun telefon uygun herşey tamam ama hala 3g Bizim mahallede yok herhalde Genişletmek için tıkla ... Hat ve yer neresi
serdar_gs' Alıntı: Lte seçili hat uygun telefon uygun herşey tamam ama hala 3g Bizim mahallede yok herhalde Genişletmek için tıkla ... Hat ve yer neresi
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap phasan' Alıntı: bizim burda 3 ude 4.5g çekiyor görünüyor Genişletmek için tıkla ... nerden giriliyor buraya
phasan' Alıntı: bizim burda 3 ude 4.5g çekiyor görünüyor Genişletmek için tıkla ... nerden giriliyor buraya
BLasTeaR Üye serdar_gs' Alıntı: Lte seçili hat uygun telefon uygun herşey tamam ama hala 3g Bizim mahallede yok herhalde Genişletmek için tıkla ... Cihazı kapatıp açtınız mı?
serdar_gs' Alıntı: Lte seçili hat uygun telefon uygun herşey tamam ama hala 3g Bizim mahallede yok herhalde Genişletmek için tıkla ... Cihazı kapatıp açtınız mı?