[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

yağcı

Üye
Arkadaslar bu v5de'de kapaliyken sarja acilma sorunu varmi duzeltilmismi

yağcı

Üye
Ben ozman bi kurup deniyeyim bakalım size dönüş yaparım

yağcı

Üye
Kurmak sorun degilde pc antika telefondan muzik video tasimak zor oluyor bn taktım bu acik kalmaya :D

• Beğen
Tepkiler: cici60
frterk

frterk

Üye

yağcı

Üye
kurdum buda acılıyor ama hız olarak ıyı yanlız bazı uygulamalar s5 gıbı olmadı ustune s5 mod v1.4 yapsam nasıl olur

yağcı

Üye
aynen bnde denedım oyle fotmatta atsan acılmıyor sil bastan yanı yapcm :D

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
v5 + v5 fix s5 modları + shealth baro vs. yüklü kardes ;)
(yada bütün s5 uygulamları mevcut google translateden çevirip burdan tek tek kurabilirsiniz:

yağcı

Üye
ya kamera dosyalar muzkcalar eskı geldı gozume ondan

yağcı

Üye
sıteyue gırdım hıc ugrasılcak gbı gelmedı eskı sısteme devam edeyım ben en ıysıısımge dosyasını nasıl en son kurcam pekı dıgerlerıde aynımı byle

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
sıteyue gırdım hıc ugrasılcak gbı gelmedı eskı sısteme devam edeyım ben en ıysıısımge dosyasını nasıl en son kurcam pekı dıgerlerıde aynımı byle
sıralamada simge ensonra yani fixlerden fln sonra

Son düzenleme:
mks740

mks740

Üye
Ultra güç tasarrufu yok. Dosyalarım 4.3 dekinin aynısı . Ben nerede hata yaptım acaba?
Ultra güç tasarrufu yok. Dosyalarım 4.3 dekinin aynısı . Ben nerede hata yaptım acaba?
Mùzik çalar falan da eski tip..

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
V5 I kurdum. Daha sonra fixi kurdum. Sonra verdiğin s5 modları kurdum. En sonda da simgeleri kurdum.
dn3 v5
Dn3 v5 fix 2
simgeleri kurduysan doğru kurduysan açılması gerekir

mks740

mks740

Üye
dn3 v5
Dn3 v5 fix 2
simgeleri kurduysan doğru kurduysan açılması gerekir
Aynen öyle kurdum fakat dosyalarım, müzik çalar vb. eski tip. YanI 4.3 deki gibi.. Rc2ye dönmeye karar verdim.

Üst Alt