Duzeltilmis v5de oyle bir sorun yok bendeArkadaslar bu v5de'de kapaliyken sarja acilma sorunu varmi duzeltilmismi
kapadım usb ile şarja taktım direk açıldı yani devam ediyorArkadaslar bu v5de'de kapaliyken sarja acilma sorunu varmi duzeltilmismi
kullandığın fixler yada programlar neler kardeşDuzeltilmis v5de oyle bir sorun yok bende
aynen kur bişey kaybetmezsin çok fazla bi önemi yok bence açık kalması daha iyiBen ozman bi kurup deniyeyim bakalım size dönüş yaparım

v5 + v5 fix s5 modları + shealth baro vs. yüklü kardeskapadım usb ile şarja taktım direk açıldı yani devam ediyor
kullandığın fixler yada programlar neler kardeş
ben denedim samsungda kalıyokurdum buda acılıyor ama hız olarak ıyı yanlız bazı uygulamalar s5 gıbı olmadı ustune s5 mod v1.4 yapsam nasıl olur

(yada bütün s5 uygulamları mevcut google translateden çevirip burdan tek tek kurabilirsiniz:v5 + v5 fix s5 modları + shealth baro vs. yüklü kardes![]()
aynen bnde denedım oyle fotmatta atsan acılmıyor sil bastan yanı yapcm![]()
kamera zaten aynı kamera simge dosyasını enson kurarsan eski haline gelirya kamera dosyalar muzkcalar eskı geldı gozume ondan

sıralamada simge ensonra yani fixlerden fln sonrasıteyue gırdım hıc ugrasılcak gbı gelmedı eskı sısteme devam edeyım ben en ıysıısımge dosyasını nasıl en son kurcam pekı dıgerlerıde aynımı byle
Mùzik çalar falan da eski tip..Ultra güç tasarrufu yok. Dosyalarım 4.3 dekinin aynısı . Ben nerede hata yaptım acaba?
hangisini kurdun kardeş linki ismi söyleUltra güç tasarrufu yok. Dosyalarım 4.3 dekinin aynısı . Ben nerede hata yaptım acaba?
Mùzik çalar falan da eski tip..
V5 I kurdum. Daha sonra fixi kurdum. Sonra verdiğin s5 modları kurdum. En sonda da simgeleri kurdum.hangisini kurdun kardeş linki ismi söyle
dn3V5 I kurdum. Daha sonra fixi kurdum. Sonra verdiğin s5 modları kurdum. En sonda da simgeleri kurdum.
Aynen öyle kurdum fakat dosyalarım, müzik çalar vb. eski tip. YanI 4.3 deki gibi.. Rc2ye dönmeye karar verdim.dn3Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızv5
Dn3 v5 fix 2
simgeleri kurduysan doğru kurduysan açılması gerekir