[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

cakal1907

cakal1907

Üye
Mesaj attım sana bir bakıver

cakal1907

cakal1907

Üye
@rtaymus07 dediğiniz işlem normal bence siz başka noktada hata yapıyorsunuz

underworld20

Üye
Arkadaslar bu romu kurdum karsidan gelen aramalarda ses duzeyi cok dusuk sizdede boyle bir sikinti var mi acil cozum lutfen...

bLnmz

bLnmz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cici60

underworld20

Üye
Yani telden konusurken karsidan gelen kisinin sesi cok dusuk geliyor

frterk

frterk

Üye
Arkadaslar romu tekrar kurdum temiz bir kurulum fakat wifi bagliyken baglantida kopukluklar oluyor kapatip acinca duzeliyor yardim :( @bLnmz @cici60

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
cakal1907

cakal1907

Üye
@frterk kablosuz modem sıkıntı yapabilir. Romda böyle bir sıkıntı duymadım.

bLnmz

bLnmz

Üye
Arkadaslar romu tekrar kurdum temiz bir kurulum fakat wifi bagliyken baglantida kopukluklar oluyor kapatip acinca duzeliyor yardim :( @bLnmz @cici60
Ben canavar gibi kullanıyorum hacı sende ki sorun neyden kaynaklanıyor anlamadım :(

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede oluyo devamlı wifi kopuyo çözümsüz.

cakal1907

cakal1907

Üye
Ben ısınamadım twrp ye Cwm hiç üzmedi beni ...

• Beğen
Tepkiler: cici60

underworld20

Üye
Denedim sesi dusuk ya zor duyuyorum stock rom yukledim yuksek sonra donanimsalmi diye bunu geri yukledim geri dusuk geldi yazilimsal onu anladimAcaba bunun icin fix dosyasi filan var mi

cakal1907

cakal1907

Üye
@rtaymus07 son durum nedir

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Denedim sesi dusuk ya zor duyuyorum stock rom yukledim yuksek sonra donanimsalmi diye bunu geri yukledim geri dusuk geldi yazilimsal onu anladimAcaba bunun icin fix dosyasi filan var mi
xda sitesinde arastır derin

Üst Alt