Sorun yok gibi. Herşey aynı. Sadece odin de reset yazısı çıkıyo telefon yeniden başlıyo ama yine aynıAnlattığınız sorunun
"Pass" yazması gerekmiyomu@rtaymus07 dediğiniz işlem normal bence siz başka noktada hata yapıyorsunuz
Bu ROM için cihazında TWRP olması yeterli. Odin ile işlem neden yapıyorsunuz?"Pass" yazması gerekmiyomu
Ayrıntılı bir şekilde yazabilirmisiniz belki yanlışım vardır
Konuşma yaparken kişi resminin altında ki simgeleri kullanarak düzeltmeyi denedin mi?Yani telden konusurken karsidan gelen kisinin sesi cok dusuk geliyor
4.3 kurmak için cwm kurması gerekir ama arkadaş 4.3 cwmsi için yazmısBu ROM için cihazında TWRP olması yeterli. Odin ile işlem neden yapıyorsunuz?

Ben canavar gibi kullanıyorum hacı sende ki sorun neyden kaynaklanıyor anlamadımArkadaslar romu tekrar kurdum temiz bir kurulum fakat wifi bagliyken baglantida kopukluklar oluyor kapatip acinca duzeliyor yardim@bLnmz @cici60

aynı sorun bendede oluyo devamlı wifi kopuyo çözümsüz.Arkadaslar romu tekrar kurdum temiz bir kurulum fakat wifi bagliyken baglantida kopukluklar oluyor kapatip acinca duzeliyor yardim@bLnmz @cici60
4.3 TWRP'deb kuruluyor @cici60 bizzat denedim4.3 kurmak için cwm kurması gerekir ama arkadaş 4.3 cwmsi için yazmıs![]()

Bu ROM için cihazında TWRP olması yeterli. Odin ile işlem neden yapıyorsunuz?
aynen yada direk orjinal roma odinle twrp kurabiliyosunTwrp yüklemek için cwm gerekli cwm içinde odin gerekli
xda sitesinde arastır derinDenedim sesi dusuk ya zor duyuyorum stock rom yukledim yuksek sonra donanimsalmi diye bunu geri yukledim geri dusuk geldi yazilimsal onu anladimAcaba bunun icin fix dosyasi filan var mi