Slm arkadaşlar bu 5.2 de kilit ekranına mesaj önizleme iletisi gelmiyor ayarlar dan bildirimler acık önceden vardı tekrar kurunca gitti çözemedim bilgisi olan varmı
eğer recovery üzerinde romu yüklerken wipe ı seçmez isen silinmez ama tavsiye temem sonuçda android veriyonu bile değişiyor bazı şeyler değişeip çakışabilir yani eski drive ile yeni driver farklı isimde ise çakışma yapabilir ve rom çökebilir siz en iyisi baştan başlayın yani önemli verilerinizi yedekleyin ve full wipe yapın ve romu sd kart ya da usb bellekden yükleyin
eğer recovery üzerinde romu yüklerken wipe ı seçmez isen silinmez ama tavsiye temem sonuçda android veriyonu bile değişiyor bazı şeyler değişeip çakışabilir yani eski drive ile yeni driver farklı isimde ise çakışma yapabilir ve rom çökebilir siz en iyisi baştan başlayın yani önemli verilerinizi yedekleyin ve fu ll wipe yapın ve romu sd kart ya da usb bellekden yükleyin
S.a millet.Bugün 5.2 yi yükledim bi kaç sorum olucak. Birincisi şu menü tuşuna basınca görev yönetici açılma olayına alışamadım .eski haline getirebilirmiyiz.. İkincisi de ayarlarda yazı tipi ve yazı boyutunu bulamadım yardım ederseniz sevinirim