mks740
Üye
Kaca satıyor sun tlf ve markası nedirTeşekkürler. O zaman sammobiledan indirip kuracağım. Ardından fabrika ayarları. Güle güle Galaxy Note 2
Tamam buldum ayarlarda üsteki secenekler tıklıyorsunuz hızlı ayar ordanda yazı tipi işaretle ayarlara geliyor...Not 3 ayarı yok S5 ayarından yazdığım da ekran ayarları geliyor orda yok bulamadım
farketmez ama bootloader ı güncellersenizniz odinden iyi olurSelamunleykum hocam konuda belirtilmiş ama bir daha sorayım dedim içim rahat etsin, şuan kayıtlı n7100 cihazımda 4.1.2 stock rom kullanıyorum ve v5.2 yüklemek istiyorum.Direkt yükleme yapabilir miyim yükseltme yapmadan(4.3 e) ya da tecrübe eden var mı?Hangi durum daha sağlıklı olur?
eyvallah, hangi bootloaderı yüklemem lazım ve knox aktifleşirmi?farketmez ama bootloader ı güncellersenizniz odinden iyi olur
eğer hata vermez ise yani wifi açılmaz ise dr.ketan ın knoxu devreye sokmayan bir bootloader i var onu yükleyineyvallah, hangi bootloaderı yüklemem lazım ve knox aktifleşirmi?
çok teşekkürler,bayağı uğraştım ama oldu elhamdulillah.eğer hata vermez ise yani wifi açılmaz ise dr.ketan ın knoxu devreye sokmayan bir bootloader i var onu yükleyin
evet özellikle scrapbook çok üzücü şekilde kapnıyor ama wifi sorununu ilk defa duyuyorumçok teşekkürler,bayağı uğraştım ama oldu elhamdulillah.
4.1.2 üzerine xda da konuda verilen mj5 bootloaderi flashladım ardından twrpden verdim ayarı.Sadece note 3 ve s5 seçenekleri biraz düşündürdü beni biraz o kadar sorunsuz kullanıyorum şimdilik...
Selamunaleykum birkac gundur kullaniyorum romu ve bir kac hata ile karsilastim yardimci olabilirseniz sevinirim;
Wifi kendiliginden aktiflesiyor
Karalama defter,yardim ve birkac uygulama kullanirken kapaniyor
ben daha beta olduğu için yüklemedimSimdi fazla olmuyor wifi sorunu dikkatimi cektide electron-team yani bu romun gelistiricileri sanki bu DN4 ciktiktan sonra bu romu sakliyor kendi sitelerine koymamislar falan ne diyorsunuz bu konuda Dn4 ü denediniz mi geçelim mi ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?