burangokhan
Üye
Ben dn3 v3.2 kullanıyorum uyar mı acepeğer romu yayınlayan grup kullanmanız için sadece cmw öneriyorsa olmaz ama eğer hiç bir uyarı yoksa twrp ile kurabilirsiniz 4.3 için benim tavsiyem dr ketan rom v6.1 denemelisin
Ayrıca dediğiniz romun linkini atabilir misinizBen dn3 v3.2 kullanıyorum uyar mı acep
Hocam yalnız şöyle bir problem var bilgisayar yok bende :-(Ben dn3 v3.2 kullanıyorum uyar mı acep
Ayrıca dediğiniz romun linkini atabilir misiniz
siz ozaman bir twrp 2.6.3.1 ya da stünü kurup dn3 (v3.2) rom kurunhiç bir sıkıntı çıkmaz ama sanırım dr ketan v12 romu çıktığı için kaldırmış
Evet bende baktım şimdi xda dan rom çok güzel görünüyor 240 dpi falan iyi ama indirme linki bulamadım :-) yani ditto note 3.2 yi twrp ile kurabilirim öyle mihiç bir sıkıntı çıkmaz ama sanırım dr ketan v12 romu çıktığı için kaldırmış
Bende twrp 2.6 3.2 kurulu zaten bi deniyim olur inş.hiç bir sıkıntı çıkmaz ama sanırım dr ketan v12 romu çıktığı için kaldırmış
siz ozaman bir twrp 2.6.3.1 ya da stünü kurup dn3 (v3.2) rom kurun
Hocam son bi soru: örnegin ben philiz touch kurmak istiyorum onun tar ve zip uzantılı 2 dosyası var bende tar olanı odinle mi yüklemeliyimhiç bir sıkıntı çıkmaz ama sanırım dr ketan v12 romu çıktığı için kaldırmış
siz ozaman bir twrp 2.6.3.1 ya da stünü kurup dn3 (v3.2) rom kurun
evet tar odin için yani pc gerekli zip ise eğer daha öncesinde recovery in varsa at sd karta rom gibi flashla yeniden başlat recoveryi güncellensinEvet bende baktım şimdi xda dan rom çok güzel görünüyor 240 dpi falan iyi ama indirme linki bulamadım :-) yani ditto note 3.2 yi twrp ile kurabilirim öyle mi
Bende twrp 2.6 3.2 kurulu zaten bi deniyim olur inş.
Hocam son bi soru: örnegin ben philiz touch kurmak istiyorum onun tar ve zip uzantılı 2 dosyası var bende tar olanı odinle mi yüklemeliyim
Tsk ettim kardes seni de rahatsız ettimevet tar odin için yani pc gerekli zip ise eğer daha öncesinde recovery in varsa at sd karta rom gibi flashla yeniden başlat recoveryi güncellensin
Twrp den yükleme oldu tsk edrTsk ettim kardes seni de rahatsız ettim
kernel değiştirilmiş ve aroma installer kaldırılmış s5 butonları gelmiş yeni uygulamalar eklenmiş nd3 den nd4 e yükseltilmiş ama bana göre daha çabuk ve daha fazla ısınıyor tavsiyem v.5.2 yönündebu dn3 v5.2 ve 5.5 arasında ne gibi farklılıklar var hangisini önerirsiniz
iniyor bendenie indiremiyorum?
virüs yok kardeş başka tarayıcı denepc den indirdim,chrome engelledi.virüs var diye
meali sabredin eksikler giderilince kurun. teşekkürler custom ram duayeni @lumina [emoji1]indirdim neyse,kurmamla silmem bir oldu.daha çok eksiği var bu romun.mesajlar ingilizce,kamera çalışmadı,telefonun dilini türkçe yapmama rağmen %50si ingilizce kalıyor.
note 3 aldım bende aldığım gün dn4 çıkınca pişman oldum, deneyemedim oyüzdenindirdim neyse,kurmamla silmem bir oldu.daha çok eksiği var bu romun.mesajlar ingilizce,kamera çalışmadı,telefonun dilini türkçe yapmama rağmen %50si ingilizce kalıyor.
iyiki denemedin,diğer forumda yorum yaptım,nerdeyse beni döveceklerdi.rom güzel deil,çok hata var dedim.yok olmaz iyi rom felan yazdilar.şimdi bi baktım herkes geri eski romuna geri dönmüş.note 3 aldım bende aldığım gün dn4 çıkınca pişman oldum, deneyemedim oyüzden
yesilcin mi?iyiki denemedin,diğer forumda yorum yaptım,nerdeyse beni döveceklerdi.rom güzel deil,çok hata var dedim.yok olmaz iyi rom felan yazdilar.şimdi bi baktım herkes geri eski romuna geri dönmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?