kusura bakmayın ben yeniyim bu konularda bişey sormak istiyorum.telefonum note 2.android 4.3 yüklü.ben 4.4.2 ye güncellemek istiyorum.ama s5 teması falan istemiyorum.sadece 4.4.2 olsun istiyorum.hangi dosyaları indirmem gerekiyor.ve nasıl yükleme yapacağım.odin kullanmayı biliyorum.telefonum klon imeili bu arada.cevap verirseniz çok sevinirim
4.4.2 ile 4.3 arasında cok farklı bişey yok orjinalinde araştırman lazım telefona uyumlu rom bulman lazım %100 ime gider hat görmez yani telefon ona göre yükle
4.4.2 ile 4.3 arasında cok farklı bişey yok orjinalinde araştırman lazım telefona uyumlu rom bulman lazım %100 ime gider hat görmez yani telefon ona göre yükle
bide 3gden arama yapılmıyo...
Sinra install from sd bu yazı gelmiyor ilk robot atışım lütfen yardım edinSinra install from sd bu yazı gelmiyor girdigim sitelerde bu yazıya girmek söleniyo ama yazı yok ilk defa yapıyorum lütfen yardım
Arkadaşlar v5 + light olanı yükleyin sorun yok görüntülü arama çalışıyor yazı tipini ayarlardan hızlı ayarları düzenleyip ekleyin sorunuz olursa yardımcı olabilirimStabil rom budur ilk gün kurdum tek kelime s5 oldu telefonum hatta s5ten bile daha iyi
Arkadaşlar v5 + light olanı yükleyin sorun yok görüntülü arama çalışıyor yazı tipini ayarlardan hızlı ayarları düzenleyip ekleyin sorunuz olursa yardımcı olabilirimStabil rom budur ilk gün kurdum tek kelime s5 oldu telefonum hatta s5ten bile daha iyi