popkiss
Üye
cwm + root(kurulum videoda) youtube sitesi açılmayıson için dnsyi yaz 208.67.222.222 ve 208.67.220.220
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
root
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cwm
rc2 rom karta at acmadan at kur
rc2 v4 yama karta at acmadan at kur
360dpi menü için karta at acmadan at kur
simgeler karta at acmadan at kur
hat giderse karta at acmadan at kur
hepisinin kurulumu bu şekilde sıralı olacak hepsini hafıza kartına atman lazım kesinlikle açma sonra teli kapat twrp yi kurduktan sonra telefonun hafızasını sildikten sonra anlatımdaki şekilde kurluma geç ve bitti. hatalar için
v5 fix konuya eklenmiştir
eklendi
aynen öyle dostumDediklerini yaptım dostum su an kurulumu tamamladım. çok teşekkür ederim. bir problemim var wifi yi açamıorum nasıl çözebilirim?
Birde v5 e geçmek istediğimde kurulum sıralaması
team
dn3 v5
dn3 v5 fix2
360 dpi menü
simgeler şeklinde mi olacak...
aynen öyle dostum
WİFİ FİX BU sorunu çözer hafıza kartına atıp trwp den yükle
ben v5 yükledim ama fixi denemedim v4 de geri döndüm eğer denersen farklarını buraya yazarmsın
aynen bide s5 uygulamları ekledim onuda denermisin bende akşama kurmayı düşünyorum klavye ve dosylarım fln eklenecekwifi problemini N7100_wifi_fix_for_old_bootloader odin ile bootload yaparak çözdüm v5 için fix simdi yüklüyorum görebildiğim farklarını yazacağım birazdan
denerim tabi. kurulum bitti su an nasıl yapacamaynen bide s5 uygulamları ekledim onuda denermisin bende akşama kurmayı düşünyorum klavye ve dosylarım fln eklenecek
simgeler enson olacakdenerim tabi. kurulum bitti su an nasıl yapacam
sıra :
dn3 v5
dn3 v5 fix2
360 dpi menü
simgeler
s5 uygulamaları(yeni eklediğin) seklinde mi olacak
dn3 v5simgeler enson olacak
aynen öyle bende simdi tekrar kurucam s5 uygulamları sanırım tek tek kuruluyodn3 v5
dn3 v5 fix2
360 dpi menü
s5 uygulamaları(yeni eklediğin)
simgeler
doğru mudur?
kardeş s5 modun içindekileri tek tek kuracan rardan çıkartıpBirtek su video klip durduruldu hatasi cozulemedi sanirim studyonun icindeki haniArkadaslar bu s5 mod rar uzantili twrp gormuyoki rar uzantili dosyalari
neyapnca oluyoSorry rar in icine zipler ayri ayri atilmis pardonYa kardes su video clips durduruldu sorununun bir cozumu var mi cok guzel birsey ama kullanamiyoruz
dostum yaklasık 5-6 saattir v5 kullanıyorum fix+S5 mod olarak suana kadar gayet stabil durumda tek bug arama yaparken karşı taraf görüşmeyi açtığında yeşil olması geren yer hep yeşilkardeş s5 modun içindekileri tek tek kuracan rardan çıkartıp
bence o bug olmayabilir s5te öyle olabilir
dostum yaklasık 5-6 saattir v5 kullanıyorum fix+S5 mod olarak suana kadar gayet stabil durumda tek bug arama yaparken karşı taraf görüşmeyi açtığında yeşil olması geren yer hep yeşil
olabilir ama v4 fix gelmeden öncede öyleydi fixle düzeltmişlerdibence o bug olmayabilir s5te öyle olabilir
neyapnca oluyo
Ben sonradan kurdum zamaninda arastirip nette bulmustumv5+ fix de sizde shealt fln var mı?
version kaç acaba?Ben sonradan kurdum zamaninda arastirip nette bulmustum
Versiyin 3.0 kurulu bendeversion kaç acaba?
shealth yok baro fln daha henüz gelmedi s5 programlarını ben başka siteden bularak ekledim elbet ona uygun uygulamalar gelince eklerimv5+ fix de sizde s health fln var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?