bLnmz
Üye
Onlar tam anlami ile portlanamamis henuz. Bende mesaj yaz kisminda el yazisi tanima calisiyor. Ayarlar>kontroller kismindaki el yazisi tanimayi Türkçe yap. Bende calisiyor.Kardes ustu delik flip cower varya kapatinca kapagi delik pencereden butun bildirimleri goruyosun acinca tel uyku modundan cikiyor elle ekrani acmana gerek kalmiyorBirde kardes bu guncellemeyle gelen klavyede sey ozelligi yok kalemi cikarinda otomatik el yazisi moduna gec yok ayarlara baktim bulqmadim birde mesajlarda ayarlarda guvenli mod diye bisey var ona basinca durduruldu hatasi aliyorum
fotodakiler kardeşim yüklediysen kameranın fln simgesi değişmiştirBu dosya yı indirip kurmuştum ama resimdeki gibi İconlar degişimi di?
Yok degişmedi ki yine aynı bugün yeniden baştan kurdum dedigin sıralama yaptım bide bu fix nedir onuda kurmam gerekir mi?fotodakiler kardeşim yüklediysen kameranın fln simgesi değişmiştir
Ya note 2 kullanicisiyim hala S View kullanmadim nedir bu
sıralamayı dene fixi kurma boşver RC2 ROM+RC2 v1.4 yama+360dpi launcher+RC2 s5 icon temaYok degişmedi ki yine aynı bugün yeniden baştan kurdum dedigin sıralama yaptım bide bu fix nedir onuda kurmam gerekir mi?
Bende canavar gibi calisiyor. Sende acik mi emin misin?Yok degişmedi ki yine aynı bugün yeniden baştan kurdum dedigin sıralama yaptım bide bu fix nedir onuda kurmam gerekir mi?
Romda zaten gomulu geliyor ?hocam romun icinde s5 batarya tasarrufu modunu atarmisin birde kilit ekrani
romla uyumludur kardeş başka telefon desteklemezbende note 2 yok hocam sattim ama baska tele monta edicrm
s4 e denıcem verırsenız iyi olur hocamromla uyumludur kardeş başka telefon desteklemez
knox sayacı sıfırlanmaz hertürlü sayaç artar yazılımsal garanti gider bence değerArkadaslar resmi surum 4.3 yuklu olan garantisi olan bir note 2 ye bunu garantisi gitmeden nasil yukleriz var mi bir yolu knox sayaci filan varya biliyormusunuz bunun yolunu yani garantiye gonderecegim zaman orjinal romu geri yukleyip knoxu sifirliycammYa bi arkadasada bu romu yukluycem gecen sensoru bozuldu garantiye yolladik onlarda guncelleyip yollamislar geri know filan var rom atmaya cekiniyorum bida bozulur filan sayac knox sifirliyamazsak garantidende olmayalim
dosya EmergencyLauncher.apk olması lazıms4 e denıcem verırsenız iyi olur hocam
sende acık mı ? derken neyi kast ettin anlamadım fix neye yarıyor onu anlamadım.Bende canavar gibi calisiyor. Sende acik mi emin misin?
Ayarlar > Kontroller > Temassız Kontrol > Hızlı Bakış aktif mi ona bak birsende acık mı ? derken neyi kast ettin anlamadım fix neye yarıyor onu anlamadım.
bunu sistem appmi atıyoz note 2yi satmayaydim keskeknox sayacı sıfırlanmaz hertürlü sayaç artar yazılımsal garanti gider bence değer
dosya EmergencyLauncher.apk olması lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende acık ama dün tuhaf bişey şarjı bitti tel kapandı sarj a taktım kendi kendine acılı gösterge % 0 ı gösteriyor sarj oluyor yazıyor sonra durmadan reset atıyor kapanıp acıllıyor bataryası cıkar olmadı sabah teli actim % 12 gösteriyordu sarkma takılı degildi ama cömert gittiAyarlar > Kontroller > Temassız Kontrol > Hızlı Bakış aktif mi ona bak birKapalı geliyor çünkü (:
kardesim batarya tasarrufu modunu nere aticamBende acık ama dün tuhaf bişey şarjı bitti tel kapandı sarj a taktım kendi kendine acılı gösterge % 0 ı gösteriyor sarj oluyor yazıyor sonra durmadan reset atıyor kapanıp acıllıyor bataryası cıkar olmadı sabah teli actim % 12 gösteriyordu sarkma takılı degildi ama cömert gitti
Kardeş bende fazla anlamıyorum.a
kardesim batarya tasarrufu modunu nere aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?