[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

bLnmz

Üye
Onlar tam anlami ile portlanamamis henuz. Bende mesaj yaz kisminda el yazisi tanima calisiyor. Ayarlar>kontroller kismindaki el yazisi tanimayi Türkçe yap. Bende calisiyor.

Ben bulamadim konrtollerde bende gozukmuyo oyle biseyde benim anlatmak istedigim klavyede mesaj yazarken kalemi cikarinca otomatik el yazisi moduna gecmekten bahsediyorum

Anil-D

Üye
hocam romun icinde s5 batarya tasarrufu modunu atarmisin birde kilit ekrani

Anil-D

Üye
bende note 2 yok hocam sattim ama baska tele monta edicrm

Arkadaslar resmi surum 4.3 yuklu olan garantisi olan bir note 2 ye bunu garantisi gitmeden nasil yukleriz var mi bir yolu knox sayaci filan varya biliyormusunuz bunun yolunu yani garantiye gonderecegim zaman orjinal romu geri yukleyip knoxu sifirliycammYa bi arkadasada bu romu yukluycem gecen sensoru bozuldu garantiye yolladik onlarda guncelleyip yollamislar geri know filan var rom atmaya cekiniyorum bida bozulur filan sayac knox sifirliyamazsak garantidende olmayalim

cici60

Üye
    Konu Sahibi
knox sayacı sıfırlanmaz hertürlü sayaç artar yazılımsal garanti gider bence değer
s4 e denıcem verırsenız iyi olur hocam
dosya EmergencyLauncher.apk olması lazım

Anil-D

Üye
knox sayacı sıfırlanmaz hertürlü sayaç artar yazılımsal garanti gider bence değer
dosya EmergencyLauncher.apk olması lazım
bunu sistem appmi atıyoz note 2yi satmayaydim keske

eyetkin

Üye
Ayarlar > Kontroller > Temassız Kontrol > Hızlı Bakış aktif mi ona bak bir Kapalı geliyor çünkü (:
Bende acık ama dün tuhaf bişey şarjı bitti tel kapandı sarj a taktım kendi kendine acılı gösterge % 0 ı gösteriyor sarj oluyor yazıyor sonra durmadan reset atıyor kapanıp acıllıyor bataryası cıkar olmadı sabah teli actim % 12 gösteriyordu sarkma takılı degildi ama cömert gitti

Anil-D

Üye
a
kardesim batarya tasarrufu modunu nere aticam

Arkadaslar temazsiz kontrol sizde calisiyor mu?