[4.4.2] OctaRom Mtk Discovery KİTKAT v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
[4.4.2] OctaRom Mtk Discovery KİTKAT v1.0

ROM'u Discovery Customizer uygulamamızı kullanarakta yükleyebilirsiniz.

Destek için lütfen OctaCode facebook sayfasını beğenin. Güncelleme duyuruları bu sayfadan yapılacaktır.

Rom gelistiricisi ben degilim.. Burakgon'a tesekkur ederim.

Link:

Alternatif:

Son düzenleme:

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
Yasadiginiz sorunlari yorum olarak yazin

ecemsuelmas

Üye
Mrb arkadaşlar radyo calismiyo internet radyosu destekleniyor kamara donuyor flaş yok titresim yok düzelmesi lazim

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:
dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
Ayrica tunein radio calisiyo

kyobekir

Üye
kardeş usbyı gormuyor bu room baglandı dıyo ama ne fayda acıl yardım neden boyle yabtı sadece bu roomda var bu sorun ne yababilirim acil yardımmm edersen sevinirim tşkler geliştirici secenekden usp ayarladım hala gormuyor sana zahmet bekliyorum saol

ecemsuelmas

Üye
Biraz geliştirin sunuBen şuan s4 ROM kullaniyorum harika bu

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
kardeş usbyı gormuyor bu room baglandı dıyo ama ne fayda acıl yardım neden boyle yabtı sadece bu roomda var bu sorun ne yababilirim acil yardımmm edersen sevinirim tşkler geliştirici secenekden usp ayarladım hala gormuyor sana zahmet bekliyorum saol

Kardesim bende boyle bi sorun olmadı ama geliştirici ben değilim donucem sana geri

serserim1905

serserim1905

Üye
Sen bu romu burada paylasmak için burak göncüden izin aldin mi bi de yaziyon oraya sorunlari yazin halledilecek diye yaziyn bu romun pittech dişina cıkmasi yasak

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
Sen bu romu burada paylasmak için burak göncüden izin aldin mi bi de yaziyon oraya sorunlari yazin halledilecek diye yaziyn bu romun pittech dişina cıkmasi yasak

Rom pittech ten alınmadı crashlive.blogspot sitesinden alindi

a11

Üye
Gelistirilmeli

Üst Alt