Galaxy S4 Mini İ9190 4.4.2 KitKat Türkiye Offical Rom

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
Kieste varmi

zlo14

Üye
benim telefonum klon imei yuklesem bir sorun olurmu daha once rusya romunu yukledıgım ıcın ımeım gıtmıstı..

azizerkan07

Üye
Ben yükledim sorun yok cihazda ama yazı fontunu vs. sevmedim. Servise göndersek anlarlar mı acaba? Bir de daha önce herhangi bir sorundan anakart değişimi yaptıran var mı?

zlo14

Üye
benim tek sorunum sahte imeim olması ve romu yukleyınce gıtme ıhtımalı yardımcı olabilicek birileri olursa cok sevınırım

oguzxw

oguzxw

Üye
benim tek sorunum sahte imeim olması ve romu yukleyınce gıtme ıhtımalı yardımcı olabilicek birileri olursa cok sevınırım
klon imei ise gider her romda da öyle olur

zlo14

Üye
Customda kolayda stock kal bence en iyisi
telefonu mardınden almıstım askerken rootlu falan 4.2.2 var yenı bır ımeım de varda bu ıslerde pek bılgım ust sevıyelerde degıl yanı bır kez basıma geldı 4.4.2. rusya romunu yuklemıstım ımeı gıttı oraya yolladm adam yenı ımeı atıp yolladı fakat nasıl yapıldını bılmıorm..

oguzxw

oguzxw

Üye
telefonu mardınden almıstım askerken rootlu falan 4.2.2 var yenı bır ımeım de varda bu ıslerde pek bılgım ust sevıyelerde degıl yanı bır kez basıma geldı 4.4.2. rusya romunu yuklemıstım ımeı gıttı oraya yolladm adam yenı ımeı atıp yolladı fakat nasıl yapıldını bılmıorm..
Stocklarda bi kodu var o hallediyor ama bence rom işlerine bulaşma sevilicek bişey degil direk stockta takıl bence ama illa custom diyorsan hic bi sorumlulugu kabul etmeden arastirmami yapar buraya yazarım sana

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

Artik stocku seviyorum ya :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

Berkay Bozkurt

Üye
Teşekkürler, umarım sorunsuzdur. İndiriyorum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici