baskahmet
Üye
Paylastim ben.kitkat türkiye sammobile geldi
Paylastim ben.kitkat türkiye sammobile geldi
Yok rusya son sürümü kuruluben bu bölümü kastetmiştim tamam sağol
kurdunmu sen Ahmet
Aynen bende kararsızım hazır rombende indiriyorum karasız kaldım şimdi yüklesemmi diye
tamam bende akşam atmayı düşünüyorum sonuçları yazarsın@Mehmet Tr romunu atıyorum odin ile cihaza
Gayet guzel sarj hizi vs iyitamam bende akşam atmayı düşünüyorum sonuçları yazarsın
Attınmı romu abi ben attım şarjı süpertamam bende akşam atmayı düşünüyorum sonuçları yazarsın

yok daha atamadım internette sıkıntı var bu sayfaya bile cevap yazmak için 15 dakikada anca geldim rom hazırda uygulamaları yüklemek için internet lazımKonu kilitlenmeli gercek tr romu cikti dun. @Admin
Attınmı romu abi ben attım şarjı süper![]()

Abi ben kurdum bi sıkıntısı yokyok daha atamadım internette sıkıntı var bu sayfaya bile cevap yazmak için 15 dakikada anca geldim rom hazırda uygulamaları yüklemek için internet lazım![]()
kurablirsin rahatçabende şimdi kurdum bakalım deneyip göreceğizAbi ben kurdum bi sıkıntısı yokkurablirsin rahatça
Bu konu kilitlenmeliii

Nası abi beğendinmibende şimdi kurdum bakalım deneyip göreceğiz![]()

evet beğendim şarjı harika rus son sürümden kalır yanı yok ısınma sıfırNası abi beğendinmi![]()

Aynen sarji cok iyi bendede isinma yokevet beğendim şarjı harika rus son sürümden kalır yanı yok ısınma sıfır![]()